Peter & Sons

Home » Peter & Sons
Water Blox
4.0/5
Water Blox
Wild Duel
4.0/5
Wild Duel
Robin Sherwood Marauders
4.0/5
Robin Sherwood Marauders
Johnan Legendarian
3.0/5
Johnan Legendarian
Monster Blox
4.0/5
Monster Blox
peter and sons

Peter & Sons is één van de opkomende slots ontwikkelaars dat in een kort tijdsbestek heeft laten zien dat zij originele gokkasten kunnen ontwikkelen. Deze spelontwikkelaar bestaat uit een internationale groep ontwikkelaars en is gevestigd in Armenië. Zij werken samen met gerenommeerde bedrijven zoals Oryx Gaming en Yggdrasil. Door gebruik te maken van innovatieve features en een uniek ontwerp toe te passen biedt elke gokkast een unieke speelervaring. Peter & Sons is in 2019 opgericht en heeft sindsdien twintig bijzondere videoslots uitgebracht. De mobiel geoptimaliseerde gokkasten zijn zo leuk dat spelers langer blijven doorspelen. De slots zijn voorzien van verschillende thema’s in een cartoonachtig formaat. Wat features betreft wordt weet dit bedrijf bestaande features dusdanig uit te voeren dat ze uniek lijken.

Creativiteit en leuke features zijn typerende kenmerken van het huidige spelaanbod. Ook de bijbehorende muziek en geluiden zijn goed uitgevoerd en van topkwaliteit. De komende tijd zullen wij het complete aanbod van dit bedrijf toevoegen zodat je op GokkastenStip van het gratis spelaanbod kunt  genieten.

Belangrijkste Kenmerken van Peter & Sons

De belangrijkste kenmerken van Peter & Sons gokkasten zijn een bovengemiddelde RTP, een redelijke maximale uitbetaling en een vloeiend spelverloop. Door met groter spelproviders samen te werken is het spelaanbod van dit bedrijf door veel online goksites opgenomen. Kwaliteit staat voorop en dat is te terug te zien bij elke slot dat dit bedrijf to nu toe heeft uitgebracht. De spelmechanismen zijn bijzonder goed uitgevoerd. Veelal wordt er  gebruik gemaakt van bestaande features maar dit bedrijf weet er altijd een unieke draai aan te geven.

Nieuwe slots worden maandelijks uitgebracht waardoor kwaliteit gewaarborgd blijft. Uiteraard zijn alle spellen ook via een smartphone of tablet te spelen zodat je onderweg ook kunt genieten.

Top Gokkasten

Hoewel het aantal gokkasten nog een beetje beperkt is heeft Peter & Sons al een paar toppers uitgebracht. Het eerste spel dat we onder de loep nemen is Hammer of Gods. Dit is een gokkast met een thema gebaseerd op de Noordse mythologie waarmee je op 729 verschillende manieren winstcombinaties kunt landen. De maximale uitbetaling is 51.000x de inzet en de RTP is een respectabele 96,06%.

Een ander goed slot is Robin Nottingham Raiders met een grappig thema over Robin Hood. Dit spel heeft 20 vaste lijnen en een bijzonder spannende bonusronde waarmee de maximale winstpotentie maar liefst 121.500x de inzet bedraagt. Tijdens het basisspel kun je wilds opsparen en als je er 9 hebt opgespaard krijg je een respin waarbij alle opgespaarde wilds op de rollen worden geplaatst.

Een derde topper is Monster Blox, een spel met het Gigablox spelmechanisme van Yggdrasil. Hoewel de maximale uitbetaling van dit spel met 7.485x de inzet een stuk lager uitvalt is het bonusspel bijzonder goed uitgevoerd. Tijdens het basisspel kun je profiteren van wild transformaties en als je de bonusronde bereikt kun je scatters opsparen waarmee je extra vermenigvuldigers kunt verdienen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip