Monster Blox
4.0/5

Monster Blox


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Monster Blox

Monster Blox is een Gigablox gokkast ontwikkeld door Peter & Sons onder het platform van Yggdrasil. Dit spel valt op dankzij een uniek ontwerp met een grappige insteek over draken, kastelen en druïden. Het spelverloop is goed doordacht waardoor je geneigd bent om langer door te spelen. Wat opvalt zijn de prachtige graphics en 3D spelelementen. Monster Blox is de eerste slot review die wij van Peter & Sons plaatsen en op korte termijn zullen er meer volgen.

Het Gigablox spelmechanisme waarmee extra rijen kunnen worden toegevoegd staat centraal. Toch zijn er nog een paar leuke features waarmee je extra winst kunt behalen. Er is een wildtransformatie feature waarmee zelfs Gigablox symbolen tot wilds worden omgetoverd. Tijdens de gratis spins bonusronde kun je met scatters extra spins verdienen en worden ze opgespaard totdat je een win vermenigvuldiger ontgrendeld. Een andere gokkast met hetzelfde spelformaat is Lucky Neko Gigablox.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,1% en de volatiliteit is hoog. De maximale winst met een enkele draai is 7.485x de inzet.

Werking van de Monster Blox Slot

Monster Blox heeft een speelveld met zes rollen, vier rijen en 40 vaste lijnen. Na elke winstcombinatie kan de rijhoogte met +1 uitgebreid worden tot maximaal 8 rijen hoog. Op de eerste twee rollen kunnen er dankzij het Gigablox spelmechanisme blokken van 2×2 landen terwijl op de rollen 4 tot 6 er symbolen in 3×3 formaat kunt vallen. Zodra er een winstcombinatie plaatsvindt worden de blokken afgebrokkeld tot 1×1 formaat en ontvang je een uitbetaling en wordt er een rij toegevoegd. Voor geld spelen kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai.

Winstcombinaties ontstaan zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts weet te landen. Symbolen van harten,schoppen, klaveren en ruiten leveren het minste op. Draai er hier zes van dezelfde soort van voor een uitbetaling van 0,8x de inzet. Vier monsters tellen als premium waarmee je een bedrag van 2x tot 10x de inzet kunnen pakken bij zes van dezelfde soort.

Na een winnende combinatie wordt de rijhoogte en het aantal manieren om te winnen uitgebreid. Je kunt het speelveld maximaal met 8 rijen uitbreiden. Standaard zijn er 40 lijnen en elke toegevoegde rij zorgt voor 15 extra lijnen.

Wild Transformatie

Monster Blox heeft een wild transformatie feature dat op willekeurige momenten geactiveerd wordt. Eenmaal actief vuurt de druïde een blauwe straal af op de symbolen met zijn laserpistool. De symbolen transformeren naar wilds en vervangen alle andere uitbetalende symbolen om een winstcombinatie te vormen of aan te vullen. Dit kan ook voorkomen met symbolen in 2×2 of 3×3 formaat.

Gratis Spins Bonusspel

Zodra je vijf scatters weet te landen gaat de gratis spins bonus van start. Je ontvangt nu 5 gratis spins en elke extra scatter zorgt voor een extra spin. Tijdens de bonusronde wordt het speelveld volledig uitgebreid zodat je met 6 rollen en 8 rijen speelt. Bovendien is er een standaard winst vermenigvuldiger dat begint met x2 en tot maximaal x10 aangevuld kan worden.

Als je tijdens het bonusspel van Monster Blox een scatter weet te landen ontvang je een extra spin en wordt de scatter aan een spaarmeter toegevoegd. De spaarmeter verhoogt de win multiplier zodra je voldoende scatters hebt opgespaard. Het bonusspel is echt leuk uitgevoerd en kan een waanzinnige uitbetaling opleveren.

Waar mogelijk kun je de bonusronde voor een bedrag van 70x de inzet kopen.

Wat is onze beoordeling van de Monster Blox Gokkast?

Peter & Sons heeft met Monster Blox een speciale gokkast met unieke spelelementen weten te produceren. Ook al wordt er gebruik gemaakt van het Gigablox spelmechanisme is het dusdanig toegepast dat het net even anders speelt als dat je gewend bent.

De transformatie wilds komen tijdens het basisspel en bonusronde regelmatig voor. Als je de bonusronde bereikt dan kan het haast niet anders dan dat je een mooie uitbetaling pakt. De oplopende vermenigvuldiger en de volledige rijhoogte voegen net dat beetje extra toe. Wat dat betreft is dit spel vergelijkbaar met Hades Gigablox van Yggdrasil. Probeer hier het gratis demospel maar alvast, voor geld spelen kan bij de betrouwbare kansspelaanbieder Bet365.

Pluspunten
  • Uniek thema met 3D spelelementen
  • Gigablox spelmechanisme waarmee het aantal rijen wordt uitgebreid
  • Wild transformaties
  • Bonusronde met een winst multiplier
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip