Johnan Legendarian
3.0/5

Johnan Legendarian


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Johnan Legendarian

Johnan Legendarian is een videoslot met een hilarische thema over Johnan de barbaar die de strijd aangaat met draken en wrattenzwijnen. Dit spel werd een jaar geleden uitgebracht door het Armeense Peter & Sons. Ergens lijkt dit spel een beetje op een spotprent van Conan, een blockbuster film met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. Het cartoonachtig ontwerp is een kenmerk dat bij vrijwel alle gokkasten van Peter & Sons terug te vinden is.

Helaas heeft Johnan Legendarian een gebrek aan extra features. Zo heeft het basisspel wel een wild symbool dat tegelijkertijd ook als scatter telt. Het draait echter allemaal om het ‘Book of’ bonusspel waarbij vooraf een speciaal symbool wordt geselecteerd dat over een rol uitklapt. Een leuk extraatje is echter het scatter spaarsysteem dat ook terug te vinden is bij Monster Blox.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,03% en de variantie is hoog. Een enkele draaibeurt kan maximaal 20.000x de inzet opleveren.

Werking van de Johnan Legendarian Videoslot

Het speelvlak van Johnan Legendarian bestaat uit vijf rollen en drie rijen met 10 vaste lijnen. Voor geld gokken kan vanaf €0,10 tot maximaal €50 per draai. Winnende combinaties ontstaan zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een lijn weet te landen. Voor premium symbolen pak je al met twee symbolen winst.

De prijzentabel bestaat uit speelkaarten waarmee je een bedrag van 7x tot 10x de inzet pakt bij vijf van dezelfde soort. Het symbool van een pijl en boog, zwaard, wrattenzwijn en draak tellen als premium. Hiermee win je 50x tot 200x de inzet.

Er is ook nog een wild symbool dat ook als scatter telt. Als wild vervangt dit symbool alle andere uitbetalende symbolen en levert een bedrag van 500x de inzet op als je er vijf op een vaste lijn weet te landen.

Gratis Spins Bonusspel

Het symbool van een bezeten vogelverschrikker telt dus behalve wild ook als scatter. Zodra je er drie van weet te landen gaat de gratis spins bonus van start. Je ontvangt nu 10 gratis spins maar eerst wordt er een speciaal symbool geselecteerd. Dit symbool neemt een gehele rol in beslag zodra het deel uitmaakt van een winnende combinatie waardoor de kans bestaat dat je hiermee het gehele speelveld kunt vullen.

Het is altijd te hopen dat het speciaal aangewezen symbool een van de premiums is. Als het lukt om tijdens de bonusronde opnieuw drie scatters te landen wordt de free spins teller weer op 10 gezet en wordt er een tweede speciale symbool aangewezen.

Super Free Spins Bonus

Tijdens het bonusspel kun je twee scatter symbolen per keer opsparen waarmee je het super free spins bonusspel kunt bereiken. Deze bonusronde werkt niet anders als het reguliere bonusspel. Het enigste verschil is dat je nu 10 extra spins krijgt wanneer je de feature opnieuw weet te triggeren in plaats van dat de teller weer op nul wordt gezet.

Wat is onze beoordeling van de Johnan Legendarian Gokkast?

Hoewel het ‘Book of’ spelmechanisme van Book of Ra wordt uitgemolken door verschillen spelleveranciers weet Peter & Sons er toch een unieke wending aan te geven. Het vervelende is echter het gebrek aan features tijdens het basisspel. Ja, er is een wild symbool maar je bent toch echt afhankelijk van het draaien van drie scatters. Er is helaas ook geen optie om de bonusronde te kopen.

Toch is het de moeite waard om dit spel uit te proberen. Speel je liever een Boek slot waarmee je jezelf niet verveelt tijdens het basisspel dan is Book of Toro van Elk Studios een vette aanrader. Je kunt hier onbeperkt het gratis demospel van Johnan Legendarian spelen. Voor geld spelen kan bij een betrouwbare kansspelaanbieder zoals Bet365.

Pluspunten
  • Hilarisch Conan spotprent thema
  • Book of bonusspel waarbij je scatter op kunt sparen
  • Winstpotentie van 20.000x de inzet
Minpunten
  • Je bent te afhankelijk van het bereiken van de bonusronde
© Copyright 2023 Gokkasten Stip