Wild Duel
4.0/5

Wild Duel


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wild Duel

Het Armeense Peter & Sons weet als geen ander unieke slots met innovatieve features te ontwikkelen. Ze bewijzen dat weer met hun nieuwe slot release Wild Duel. Het thema is een grappige insteek op het wilde westen waar menig slot provider al een gokkast van heeft uitgebracht. Zo kwam NetEnt met Dead or Alive en heeft NoLimit City eind vorig jaar Tombstone RIP uitgebracht. Peter & Sons gooit het over een andere boeg waarbij scherpschutters op een grappige manier elkaar te lijf gaan.

Het pronkstuk van dit spel is de wild duel feature dat je al met twee scatters kunt activeren. Met het duel kunnen extra features ontgrendeld worden waar we straks in onze review op terugkomen. Op willekeurige momenten tijdens het basisspel kunnen er zomaar 3 wilds op het scherm geplaatst worden. Tot slot is er nog een gratis spins bonusronde waarbij de wild duel feature elke draaibeurt actief is.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,1% en de variantie is hoog. De maximale winst met een enkele draai is 10.000x de inzet maar de kans daarop is 1 op 50 miljoen.

Werking van de Wild Duel Gokkast

Wild Duel heeft een speelveld van vijf rollen, drie rijen met 10 vaste lijnen. Een winnende combinatie wordt gevormd zodra je van links naar rechts minstens drie dezelfde symbolen draait. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €50 per spin. Zoals met alle andere slots op onze site is ook deze gokkast mobiel speelbaar.

wild duel gokkast

Speelkaarten hebben de laagste waarde en bij vijf stuks van dezelfde kaart pak je een bedrag van 2x tot 4x de inzet. Cactussen, hooibalen, TNT vaten, schedels en een kart vol met flessen tellen als premiums. Draai er hier vijf van voor een uitbetaling van 7x tot 11x de inzet.

Er zijn maar liefst vier soorten wilds waarmee je eenvoudiger winstcombinaties kunt maken. Zo is er een wild dat uitklapt en een wild dat een vermenigvuldiger toekent.

Wild Duel Feature

Zodra je twee scatters weet te landen wordt de Wild Duel feature geactiveerd. Er wordt nu ook uiterst links een rechts een rol toegevoegd die tijdens het basisspel bedekt zijn met speelkaarten. Aan de linkerkant zie je de Marshall Reel en aan de rechterkant de Outlaw Reel.

De Outlaw Reel toont blanco plekken of outlaws met vermenigvuldigers van x1 tot x10. De Marshall Reel toont lege vakjes of Marshalls die willekeurige wilds, uitklappende wilds of sticky wilds kan opleveren.

Als de Marshall en Outlaw tegenover elkaar staan gaan ze een duel aan. Wint de Marshall dan wordt de wild feature met een Outlaw multiplier geactiveerd en krijg je een respin. Als de Outlaw wint is de bonusronde voorbij.

Wild Placement

Als je tijdens het basisspel geen winnende combinatie weet te landen kan op elk willekeurig moment de Wild Placement feature actief worden. Nu worden er 3 wilds aan de rollen toegevoegd zodat je meer kans maakt op het vormen van een winstcombinatie.

Gratis Spins Bonus

De gratis spins bonus gaat van start zodra je drie scatters weet te landen. Tijdens de gehele bonusronde is de Wild Duel feature actief. Als je het duel weet te winnen ontvang je naast een uitbetaling ook nog een extra spin. Het is ook mogelijk om tijdens één draaibeurt meerdere duels te winnen en dan ontvang je 2 extra spins.

Wat vinden wij van de Wild Duel Slot?

De graphics zijn goed, de features zijn leuk maar tijdens het testen van het demospel duurde het vrij lang om extra features te verdienen. De Wild Duel wisten we enkele keren te bereiken maar het bereiken van de gratis spins bonusronde duurde echt te lang.

De wild placement feature helpt je in ieder geval op weg tijdens het basisspel en de wild duels zijn hartstikke leuk bedacht. Ons advies is om hier eerst uitgebreid het gratis demospel te spelen voordat je een gokje voor geld gaat wagen.

Speel je liever een slot met een cartoonesk thema en vier bonus features? Wij kunnen je Fat Frankies van Play ‘N Go aanbevelen.

Pluspunten
  • Vier verschillende wild symbolen
  • Wild duel feature met respins en extra opties
  • Winstpotentie van 10.000x de inzet
Minpunten
  • Het kan lang duren totdat je de gratis spins bonus bereikt
© Copyright 2023 Gokkasten Stip