Robin Sherwood Marauders
4.0/5

Robin Sherwood Marauders


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Robin Sherwood Marauders

De Armeense spelproducent Peter & Sons geeft met Sherwood Marauders een unieke insteek op het verhaal van Robin Hood. Na ons onlangs geplaatste review van Johnan Legendarian zul je aan de uitvoering van dit thema direct herkennen dat het om een Peter & Sons slot gaat. De cartoonachtige opzet en de bijbehorende features zorgen voor een prettige speelervaring. Dit spel is al in april 2021 uitgebracht en vanaf vandaag gratis te spelen op Gokkasten Stip.

Winnende combinaties leveren cascades met een oplopende multiplier op dat wordt gereset zodra je geen nieuwe winstcombinaties meer wee te vormen. Er is ook nog een gratis spins bonusspel met uitklappende wild symbolen die een gehele rol in beslag kunnen nemen. Tijdens de bonusronde kun je scatters opsparen om uiteindelijk het super bonusspel te spelen.

De RTP van Robin Sherwoord Marauders is 96,01% en de variantie is hoog. Een enkele draai kan maar liefst 35.000x de inzet opleveren.

Werking van de Robin Sherwood Marauders Slot

Het speelveld van Robin Sherwood Marauders lijkt op een beveiligde vesting in Sherwood Forest. Er zijn zes reels, vier rijen met 4.096 manieren om te winnen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €20 per spin, dat is vrij laag maar dat komt door de enorme winstpotentie. Winnende combinaties worden gevormd dor drie dezelfde aangrenzende symbolen van links naar rechts te landen.

Symbolen met de laagste waard bestaan uit harten, schoppen, klaveren en ruiten waarmee je bij zes stuks een uitbetaling van 0,5x de inzet pakt. Een knuppel, gitaar, pijlen en zwaarden zijn iets meer waard. Zes van dezelfde soort zorgt voor 0,8x tot 0,9x de inzet. De Sheriff van Nottingham en Robin zijn het meeste waard en kunnen een uitbetaling van 3x tot 4x de inzet opleveren.

Tot slot is er nog een wild symbool dat alle uitbetalende symbolen kan vervangen om een winstcombinatie te vormen of aan te vullen. Het wild symbool komt alleen op de rollen 2 tot en met 6 voor. Tijdens het spelen zie je onderaan het speelveld een spaarmeter. Hier worden scatters opgespaard waarmee je later de super free spins bonusronde kunt ontgrendelen.

Cascades met een oplopende vermenigvuldiger

De standaard uitbetalingen van Robin Sherwood Marauders zijn aan de lage kant maar gelukkig zorgen cascades gekoppeld aan een oplopende multiplier ervoor dat de winst flink kan oplopen. Na elke winstcombinatie verdwijnen de symbolen van de winnende combinatie om plaats te maken voor nieuwe symbolen.

Tevens wordt de vermenigvuldiger elke keer met +1 verhoogt. Zodra je geen combinaties meer weet te landen wordt de vermenigvuldiger naar x1 gereset.

Gratis Spins Bonus

Om de gratis spins bonus van Robin Sherwood Marauders te bereiken zul je drie of meer scatters (shatkistjes) moeten landen. Het aantal spins dat je ontvang is afhankelijk van het aantal schatkistjes dat je draait. Je ontvangt minimaal 10 tot maximaal 18 spins.

Het enigste verschil is dat wilds nu over een rol uitklappen waardoor ze een gehele rol in beslag nemen. De wild symbolen maken het dus een stuk eenvoudiger om winstcombinaties te draaien. Wat opvalt is dat de oplopende multiplier hier ook gereset wordt zodra je geen nieuwe combinatie meer weet te vormen. Bovendien kun je helaas geen extra spins verdienen.

Super Free Spins

Het kan even duren maar als je uiteindelijk de meter onder de reels hebt gevuld dan gaat de super free spins bonus van start. Je ontvangt nu 12 super spins en Robin vuurt een pijl op de rollen af dat een schietschijf met een multiplier van x2 tot x10 zal raken. De kans op het landen van wilds is nu groter en als de winst vermenigvuldiger wordt gereset zal dat nu naar de waarde van x2 tot x10 zijn (afhankelijk van welke multiplier Robin heeft geraakt).

Wat vinden wij van de Robin Sherwood Marauders Gokkast?

De slots van Peter & Sons zijn hartstikke leuk om te spelen. Robin Sherwood Marauders zorgt tijdens het basisspel al voor spannende momenten. Dit komt mede door het cascade spelmechanisme gekoppeld aan een oplopende multiplier.

Het bonusspel is waar je hogere prijzen kunt winnen maar de volledige winstpotentie van 35.000x de inzet wordt pas ontgrendeld als je de super free spins bonus bereikt. Dat is ons tijdens het testen van dit spel helaas niet gelukt. Andere unieke slots dat je kunt uitproberen zijn Sword of Khans van Thunderkick en Money Mariachi Infinity Reels van Reelplay. Geniet hier eerst maar van het gratis demospel van Robin Sherwood Marauders.

Pluspunten
  • Cascades met een oplopende multiplier
  • Gratis spins bonusspel met uitklappende wilds
  • Super free spins met een hogere basis vermenigvuldiger
  • Winstpotentie van 35.00x de inzet
Minpunten
  • Leuke bonus features zoals een knock out bonus
© Copyright 2023 Gokkasten Stip