Treasure Heroes
4.0/5

Treasure Heroes


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Treasure Heroes

Treasure Heroes is een prachtig ontworpen 3D slot ontwikkeld door Rabcat Gambling die meestal slots produceren voor Microgaming maar ook weleens een slot hebben uitgebracht onder het vaandel van Yggdrasil Gaming.

Het thema geeft een bovenaanzicht van een schatkamer in een kasteel uit de middeleeuwen. Rabcat gebruikt voor dit spel het Cluster Pays mechanisme maar dan op een unieke manier maar dan zowel horizontaal als verticaal.

Dat Rabcat voortdurend innoveert wisten wij van BesteGokkasten.com al een tijdje want dat is goed terug te zien aan de slots die zij in het verleden hebben geproduceerd, denk bijvoorbeeld aan Nikola Tesla’s Incredible Machine en het spel Moby Dick.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,12% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Tresure Heroes videoslot?

Het speelveld bestaat uit een grid van 5×5 symbolen en winnende combinaties worden behaald zodra je een cluster van vijf dezelfde symbolen weet te landen.

Uniek is het feit dat na een winnende combinatie de winnende symbolen worden vervangen maar dan via een verticale en horizontale verschuiving (Moving Wall Feature).

Zodoende kunnen er een oneindig aantal winnende clusters vormen waardoor je voortdurend blijft winnen.

Zodra je voor geld speelt kun je met een inzet vanaf 20 eurocent tot maximaal 40 euro per draai spelen.

Er zijn zes symbolen plus een wild en het gaat om de schatkist, twee schatzoekers, een lamp, drakenembleem en een iets dat lijkt op een toverstaf.

Zowel de schatkist als de lady schatzoeker leveren bij een vol scherm aan symbolen 1.000x de inzet op terwijl de overige symbolen goed zijn voor 250x de winst.

Er is nog een wild symbool in de vorm van een mystiek teken dat alle andere symbolen kan vervangen behalve de free spins scatter.

Treasure Chamber Free Spins bonus

Om de free spins bonus te ontgrendelen dien je twee gebroken sleutels te verzamelen. Je krijgt nu toegang tot een geheime schatkamer waar de Moving Wall feature niet meer actief is.

Je ontvangt tien gratis spins en je kunt helaas geen nieuwe free spins verdienen tijdens de bonus.

Aangezien een belangrijke feature ontbreekt zul je jezelf afvragen waarmee je extra winst kunt pakken, wij leggen dat hier voor je uit.

De twee schatzoekers worden op willekeurige momenten omgetoverd tot Sticky Wilds en blijven plakken gedurende de rest van de free spins.

Des te meer Sticky Wilds je weet te verzamelen des te hoger de winst van de bonusronde zal zijn.

Wat vinden wij van de Treasure Heroes slot?

Het uniek concept van het Cluster Pays mechanisme waarbij symbolen na een winnende combinatie zowel horizontaal als verticaal verschuiven is erg leuk bedacht.

Het spel ziet er op grafisch vlak tip top uit maar dat zijn we wel gewend van Rabcat.

De bonusronde lijkt saai maar dat valt erg mee, de spanning stijgt naarmate je meer Sticky Wilds weet te verzamelen.

Wat ons betreft is dit een van de betere Rabcat slots om te spelen en gelukkig kun je via GokkastenStip.nl onbeperkt gratis gokkasten spelen.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Ben je uitgespeeld op de demo en durf je een gokje voor geld te wagen? Maak dan een account aan bij één van de legale kansspelaanbieders in Nederland. Als nieuwe speler staat er meestal een welkomstbonus voor je klaar. Spelen bij een legaal online casino is veilig en betrouwbaar!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip