Inca Idols
4.0/5

Inca Idols


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Inca Idols

Inca Idols is een nieuwe videoslot met 3D spelelementen dat onlangs uitgebracht is door 1×2 Gaming. Het thema is gebaseerd op de Inca’s, een indianenvolk dat in het huidige Peru leefde. Het thema heeft wat weg van Gonzo’s Quest met stenen symbolen gezet in een tempel en op de achtergrond waarschijnlijk het Peruaanse regenwoud.

Rechts van het speelveld staat een trotse Inca maar als je wilt kun je ook een andere personage selecteren. Op visueel vlak ziet Inca Idols er prachtig uit, of het spelverloop ook zo goed is ontdek je verderop in onze review.

Er wordt gebruik gemaakt van het cluster pays spelmechanisme. Na een winstcombinatie worden de stenen blokken vernietigd waarna er nieuwe blokken voor in de de plaats vallen. Het wildsymbool speelt een belangrijke rol want op willekeurige momenten kunnen er Giant Wilds in 2×2 en 3×3 formaat landen. Er is ook nog een gratis spins bonus en zowel tijdens het basisspel als de free spins bonus kun je profiteren van een oplopende vermenigvuldiger.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,04%. De volatiliteit is hoog en de maximale winst met een enkele draai is 4.500x de inzet.

Specificaties van Inca Idols

Software1×2 Gaming
Release Datum21/06/2022
RTP96,04%
VariantieHoog
WinlijnenCluster Pays
Rollen6
Rijen6
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€50
Maximale winst4,500x de inzet

Werking van de Inca Idols Gokkast

Inca Idols is een grid slot met een raster van 6×6 symbolen. De blokken tuimelen naar beneden en na het vormen van een winstcombinatie vallen er nieuwe blokken voor in de plaats. Winnen doe je door een clusters van minstens vijf symbolen van dezelfde soort te vormen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €50 per draai.

Links van het speelveld zie je een meter waar de hoogte van de vermenigvuldiger wordt weergegeven. Winnende cascades zorgen ervoor dat de multiplier elke keer met +1 wordt verhoogt. Zodra er geen winstcombinaties meer gevormd worden wordt de meter na de laatste cascade gereset.

De welbekende speelkaartsymbolen zijn het minste waard. Draai een cluster van 15 of meer van dezelfde soort voor een uitbetaling van 7x tot 9x de inzet. Rotsblokken met Inca maskers tellen als premiums. Een cluster van 15 of meer zorgt voor een bedrag van 12x tot 50x de inzet.

Er is een wildsymbool dat alle andere symbolen (behalve het bonussymbool) vervangt om een winstcombinatie te vormen. Dit wildsymbool kan trouwens ook een andere feature activeren.

Giant en Willekeurige Wilds

Na elke winnende draaibeurt kan op elk willekeurig moment de Giant Wild of Random Wild feature geactiveerd worden. Een Giant Wild van 2x of 3×3 formaat kan landen waarmee je sneller winst kunt pakken. Als je de willekeurige wilds feature pakt dan worden er tot 4 wilds aan het speelveld toegevoegd waardoor er maximaal 8 wilds kunnen landen. De wild features kunnen meerdere keren voorkomen tijdens een enkele draaibeurt.

Gratis Spins Bonus

Zodra je 5 bonussymbolen op het speelveld weet te landen ontvang je 15 gratis spins. Het grootste verschil ten opzichte van het basisspel is dat de oplopende vermenigvuldiger nu niet tussendoor wordt gereset. Dankzij het grote aantal spins is het dus mogelijk om tegen het einde van het bonusspel een gigantische multiplier over te houden. De vermenigvuldiger kan namelijk ongelimiteerd oplopen.

Als het lukt om tijdens het bonusspel wederom vijf bonussymbolen te draaien dan ontvang je 15 extra spins. Dankzij de oplopende multiplier kan je tijdens het bonusspel de maximale winstpotentie ontgrendelen.

Wat vinden wij van de Inca Idols Gokkast?

Inca Idols is een hartstikke leuk videoslot dat tijdens het basisspel al lonend kan zijn. Met een beetje geluk pak je achter elkaar winnende cascades en dan loopt de vermenigvuldiger snel op. Wat ons wel opviel tijdens het testen is dat het te lang duurt voordat de blokken vallen als je op de spin knop hebt gedrukt.

De gratis spins bonus verschilt weinig met het basisspel maar de multiplier wordt niet gereset en je ontvangt een behoorlijk aantal spins. Zowel tijdens het bonusspel als basisspel kan je van de extra wild features profiteren.

Andere slots waar wij onlangs reviews van hebben geplaatst en die wij je graag onder de aandacht brengen zijn Cluedo Mightyways van Light & Wonder en Blender Blitz van Relax Gaming. Hierboven kan je alvast genieten van het demospel van inca Idols. Voor geld spelen kan prima bij circus Casino.

Pluspunten
  • Oplopende multiplier tijdens het basisspel en free spins
  • Kans op extra wild features na een winnende spin
  • Gratis spins bonus waarbij de multiplier niet wordt gereset
Minpunten
  • Een draaibeurt duurt te lang
© Copyright 2023 Gokkasten Stip