Rabcat

Home » Rabcat
Mining Fever
4.0/5
Mining Fever
Treasure Heroes
4.0/5
Treasure Heroes
North Storm
4.0/5
North Storm
Incredible Machine
4.0/5
Incredible Machine
River of Riches
4.0/5
River of Riches
Sherlock of London
4.0/5
Sherlock of London
Forsaken Kingdom
Forsaken Kingdom
Moby Dick
4.0/5
Moby Dick
Classic 243
4.0/5
Classic 243
Gnome Wood
4.0/5
Gnome Wood
rabcat

Vanaf de eerste Rabcat Gaming slot zijn wij al groot fan van deze gokkastenleverancier. Herkenbaar aan de Rabcat Gambling slots zijn de prachtige visuele effecten, het vloeiende spelverloop en verrassende features. Over het algemeen worden de slots ontwikkeld onder het Quickfire platform maar zij hebben Nikola Tesla’s Incredible Machine onder het platform van Yggdrasil uitgebracht. Vrijwel alle Rabcat slots zijn behalve hier ook te vinden onder het kopje met 3D slots vanwege de visuele aspecten en diepgang van de spellen. Zij hebben ook een gokkast met een klassiek formaat uitgebracht met het spel Classic 243. Rabcat is bekend geworden dankzij de gokkast Castle Builder, een slot gebaseerd op het behalen van hogere levels. Als je op zoek bent naar slots die er behalve prachtig uitzien ook leuk zijn om te spelen dan is het proberen van de Rabcat slots de moeite waard.

Pluspunten van Rabcat Gambling

Doordat Rabcat niet regelmatig nieuwe gokkasten op de markt uitbrengt wordt er volop aandacht besteedt aan de spellen die zij ontwikkelen. Het spelaanbod bestaat op moment van schrijven uit slechts 21 speelautomaten. Helaas zijn de gratis demo spellen momenteel die onder het Quickfire platform zijn uitgebracht niet beschikbaar voor spelers uit Nederland maar wij hopen dat daar binnenkort verandering in gaat komen. De spellen die onder het platform van Yggdrasil speelbaar zijn kun je wel spelen. Op visueel vlak zijn er weinig andere slots ontwikkelaars die aan de kwaliteit van deze spelprovider kunnen tippen. Bovendien bevatten de gokkasten een progressief oplopende kans op winst. Op technisch vlak valt er ook weinig aan te merken. Zowel technisch als grafisch zijn alle details tot in de puntjes verzorgd.

Aanbevolen slots

Het is jammer dat je momenteel vanuit Nederland niet de gokkasten van Rabcat kunt spelen. Een uitzondering is Nikola Tesla’s Incredible Machine en dat is een spel die wij je zeker aan kunnen bevelen. Andere toppers zijn Sherlock of London, een gokkast met een Sherlock Holmes thema. Het spel Moby Dick is ook een vette aanrader alleen zul je even moeten wachten totdat de licentie voor Nederlandse casino’s is aangevraagd.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip