Moby Dick
4.0/5

Moby Dick


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Moby Dick

De jacht op de witte potvis is geopend dankzij de spectaculaire nieuwe 3D slot van Rabcat dat is uitgebracht onder het platform van Microgaming. Met vijf rollen, drie rijen en standaard 25 winstlijnen is de basis van deze 3d gokkast vrij eenvoudig. Op de achtergrond zie je de walvisvaarder kapitein Ahab klaar staan met zijn harpoen.

De toegevoegde features zoals het wild, scatter en met name de win-freezing feature maken dit een slot om te spelen want bij vier of meer scatters bevriezen de rollen en krijg je een gratis draaibeurt toegekend, dit kan trouwens ook gebeuren als je een winnende combinatie hebt gedraaid. Moby Dick zelf zwemt vrolijk tussen de draaibeurten door. Inzetten kan vanaf €0.25 tot maximaal €50 per ronde.

Moby Dick spelen

Doordat je altijd met 25 lijnen speelt is het verstandig om vooraf de muntwaarde te bepalen waarmee je per lijn wilt spelen. Dit is mogelijk vanaf €0.01 tot €2 per lijn zodat je bij een minimale inzet met €0.25 en bij een maximale inzet met €50 per beurt speelt.

Winsten verdubbelen kan met de gamble feature en uniek is dat je vijf maal de kans krijgt om de winst te verdubbelen maar let op want het is ook mogelijk dat je alle gewonnen munten verliest. Via stake kun je de hoogte van de inzet per lijn bepalen. De beste winnende combinaties kun je behalen door vijf maal een wild of het Moby Dick symbool te draaien waarbij je 10.000 munten wint.

Free Spins en de Win Freezing Feature

Met vier of meer scatters kun je 10 tot maximaal 20 gratis draaibeurten winnen. Tijdens de free spins kunnen er drie wilds voorkomen en het is ook mogelijk om extra draaibeurten te winnen.

Bij een winnende combinatie of drie scatters tijdens het basisspel bevriezen de symbolen die de combinatie vormen op de rollen en krijg je een extra bonusspin toegekend. Zowel de scatters als de winnende combinatie blijven dus plakken op de rollen totdat je geen nieuwe lijnwinst weet te draaien.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip