Might of Ra
4.0/5

Might of Ra


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Might of Ra

Pragmatic Play brengt ons met Might of Ra terug naar het oude Egypte. Ditmaal gaat het thema over de zonnegod Ra, een van de oudste goden in het Egyptische pantheon. Wat opvalt zijn de haarscherpe beelden waardoor dit spel er fantastisch uitziet. Pragmatic Play laat met dit slot zien dat zij ook waanzinnige online gokkasten met 3D graphics kunnen produceren. Of het spelverloop ook goed is kun je verderop in onze review ontdekken.

Dit spel is niet met extra features volgepropt waardoor het spelen niet al te ingewikkeld is. De wilds spelen een belangrijke rol want er bestaat een kans dat ze uitklappen om een gehele rol in beslag te nemen. Bovendien ontvang je dan ook een x3 multiplier. Er is ook nog een bonusronde met een level up systeem. Je kunt hier Ankh symbolen opsparen om een volgende level te bereiken.

De RTP is met 96,49% bovengemiddeld en de volatiliteit is hoog. Een enkele draaibeurt kan een maximale uitbetaling van 22.500x de inzet opleveren.

Hoe werkt de Might of Ra Gokkast?

Might of Ra heeft zes rollen, vier rijen met 50 vaste lijnen. Aan de rechterkant zie je de gevleugelde zonnegod met een Ankh symbool in zijn hand staan. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per spin. Een winstcombinatie vormen kan door minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts op één van de vaste lijnen te landen.

Zes dezelfde speelkaarten zorgen voor een uitbetaling van 2,5x tot 5x de inzet. Zes schorpioenen, cobra’s, vogels of paarden leveren een uitbetaling van 7,5x tot 15x de inzet op. Er is een wild symbool dat alle andere symbolen (behalve de scatter) vervangt om een winstcombinatie te vormen.

Uitklappende Wilds

Als je een wild symbool (Ra) weet te landen dan kan het voorkomen dat het wild over een gehele rol uitklapt. Als dat gebeurd wordt er ook een x3 vermenigvuldiger op een winstcombinatie dat je met de wilds vormt toegekend. Een winnende combinatie met vijf wilds zorgt voor een uitbetaling van 25x de inzet.

Tijdens het testen van het demospel wisten wij regelmatig uitklappende wilds te activeren. De uitklappende wilds kunnen dus mooie winsten opleveren.

Gratis Spins Bonus

Het scarabee bonussymbool van Might of Ra komt alleen voor op de rollen 2, 3, 4 en 5. Je hebt er minstens drie van nodig waarmee je een uitbetaling van 2x de inzet pakt en 15 gratis spins verdient. Als je vier scatters weet te landen pak je een uitbetaling van 5x de inzet maar je verdient geen extra spins.

Tijdens het bonusspel wordt er een nieuw Ankh symbool toegevoegd. Deze kun je opsparen om een volgende level te behalen. Dit kun je via de meter links van het speelveld volgen. De levels zijn als volgt;

  • Level 1: de bonusronde begint met level 1 waarmee er 54 extra wilds aan het spel worden toegevoegd.
  • Level 2: bereik je door 5 Ankh symbolen op te sparen waarna er 12 extra wilds worden toegevoegd.
  • Level 3: spaar 10 Ankh symbolen op om level 3 te bereiken. Hiermee worden wederom 12 wilds toegevoegd.
  • Level 4: bereik je door 24 Ankh symbolen op te sparen. Er worden nu 24 wilds toegevoegd.

Dankzij alle extra wilds wordt het eenvoudig om uitklappende wilds te landen. Als je twee of meer scatters weet te landen kan je 3 tot 9 extra spins verdienen.

Wat is onze beoordeling van de Might of Ra Slot?

Op visueel vlak is Might of Ra genieten geblazen. De uitklappende wilds zorgen voor mooie uitbetalingen tijdens het basisspel. Verder is dit een vrij eenvoudige gokkast om te spelen. De bonusronde zorgt ervoor dat er voldoende extra wilds op de rollen verschijnen. Echt bijzonder is het niet maar de bonusronde kan wel een mooie uitbetaling opleveren.

Speel je liever een fruitig Megaways slot met meer features dan kunnen wij je Hot Spin Megaways van iSoftBet aanbevelen. Blijf je liever hangen in het thema over het oude Egypte dan is Pyramyth van Thunderkick een aanrader.

Pluspunten
  • Prachtig beeld en geluid
  • Wild symbolen kunnen uitklappen en zijn voorzien van een x3 multiplier
  • Gratis spins bonusronde met 4 verschillende levels
  • Winstpotentie van maximaal 22.500x de inzet
Minpunten
  • Je bent te afhankelijk van uitklappende wilds
© Copyright 2023 Gokkasten Stip