Power Force Heroes
4.0/5

Power Force Heroes


Home » Power Force Heroes

Dat video slots met een superhelden thema aanslaan wordt wederom bewezen met Push Gaming’s Power Force Heroes gokkast. Push Gaming is goed op weg om een grote spelontwikkelaar te worden dankzij slots als Razor Shark, Wizard Shop en Immortal Guild.

Met Power Force Heroes spelen de superhelden de belangrijkste rol en kunnen transformeren naar een mega blok waardoor het 3×3 symbolen worden.

Bovendien is dit spel voorzien van twee jackpots waarvan de Power Jackpot de belangrijkste is. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,71% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Power Force Heroes Gokkast

Het speelvlak van Power Force Heroes heeft vijf rollen, drie rijen en vijfentwintig vaste lijnen. Voor geld gokken kan al vanaf 25 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. De premium symbolen bestaan uit de vijf superhelden die allemaal hun eigen superkracht hebben, het gaat om Strong Hero, Fire Hero, Gadget Hero, Commande Heroe en Speed Hero.

Een winnende combinatie van vijf dezelfde premiums levert een bedrag van 1x tot 8x de inzet op, de Strong Hero betaald levert in dit geval het meeste op. Er is een wild dat alle andere symbolen vervangt behalve et bonus symbool en de jackpot symbolen. Vijf wilds leveren 8x de inzet op.

De kartsymbolen A, K, Q en J hebben allemaal dezelfde waarde waardoor een winnende combinatie van vijf stuks goed zijn voor een uitbetaling van 0,4x de inzet.

Grote symbolen

Symbolen van de Power Force Heroes worden (zodra er negen aangrenzende symbolen vallen) getransformeerd naar een megablok van 3×3. Dankzij dit megablok maak je extra kans op grote uitbetalingen.

De Jackpots

Links en rechtsboven het speelveld zie je de jackpotmeters die met een gouden en zilveren kleur vertegenwoordig worden. De hero emblemen zorgen ervoor dat je de jackpot kunt winnen en je hebt drie hero emblemen nodig om de jackpot te pakken. De gouden en zilveren hero emblemen komen alleen voor op de rollen 1, 3 en 5.

Power Force Heroes Take Over Bonus

De kluis met het Power Force embleem is het bonus symbool en kan de Heroes Take over bonus activeren. Dit symbool komt als megablok voor en als je het deels of compleet in het speelveld weet te landen ontvang je 1, 2 of 3 gratis spins of zelfs spuer spins.

Het bonussymbool komt alleen voor op de rollen 2, 3 en 4. Na elke gratis spins verdwijnt een van de kaartsymbolen uit het spel zodat symbolen met een hoge waarde overblijven.

Als je de power spins feature weet te ontgrendelen dan komen alleen de superhelden voor op de rollen en op de rollen 2, 3 en 4 zelfs in megablok formaat.

Wat is onze beoordeling van de Power Force Heroes gokkast?

Push Gaming is wat ons betreft een van de betere opkomende spelproviders. Het ontwerp en thema van deze jackpot slot is bijzonder goed uitgewerkt en de Heroes Take Over bonus is uniek en leuk.

Het is tevens mooi meegenomen dat je ene van de twee jackpots kunt winnen, het zijn geen miljoenen jackpots maar een bedrag van 1.000 tot 20.000 euro winnen is natuurlijk altijd lekker.

Je kunt de Power Force Heroes gokkast onbeperkt gratis spelen op GokkastenStip.nl. Wil je voor geld gokken? Speel dan bij een betrouwbare goksite waar je veilig met iDEAL kunt storten.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip