Razor Shark
4.0/5

Razor Shark


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Razor Shark

Razor Shark is een nieuwe gokkast van Push Gaming met een onderwater thema met haaien. De symbolen op de rollen vertegenwoordigen alles wat met snorkelen in een koraalrif te maken heeft met een achtergrond van de helderblauwe oceaan met tropische vissen.

Er zijn voldoende extra features inbegrepen zoals mystery symbolen met respins, een free spins bonus en de razor shark reveal feature. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96.70% ruim voldoende en de variantie is hoog. Push Gaming ontwikkeld trouwens behalve reguliere video slots ook 3D gokkasten.

Hoe werkt de Razor Shark Video Slot?

Het speelveld is ingedeeld met vijf rollen, vier rijen en er zijn 20 vaste lijnen. Inzetten met geld kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per spin.

Laten we beginnen met de symbolen met de laagste waarde, dat zijn de duikfles, een paar zeeslippers, een onderwater camera en een duikbril. Een winnende combinatie van vijf dezelfde levert je een uitbetaling van 2,5x de inzet op.

De vier verschillende zeemonsters (blauw, groen, oranje en paars) zijn premium symbolen en zijn goed voor een uitbetaling van 5x tot 25x de inzet bij een winnende combinatie van vijf dezelfde.

De Great White (witte haai) is het wild symbool en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter, met vijf Great White’s win je 50x de inzet.

Mystery Stacks en Nudge and Reveal Features

Het symbool van zeewier komt voor als een mystery stack van vier symbolen en als dit symbool valt dan wordt de Nudge and Reveal feature geactiveerd.

Nu krijg je of een winnende combinatie of de stacks worden omgetoverd tot een gouden haai waarmee de Razor Reveal Feature actief wordt. Na elke draaibeurt is de nudge feature actief en zakt de rol met zeewier een rij naar beneden.

Razor Reveal Feature:

Zodra het zeewier symbool een gouden haai wordt dan is de Razor Reveal feature actief. Je ontvangt nu een mystery prijs of een aantal scatters waarmee je de free spins bonus kunt spelen.

De gratis spins bonus

De scatters zijn in de vorm van zeemijnen en je hebt hier drie van nodig om free spins te verdienen.

Zodra de free spins van start gaan zijn de mystery stacks op de rollen 2 en 4 aanwezig en zakken deze een plekje na elke draaibeurt. Je kunt meer draaibeurten verdienen door extra mystery stack symbolen te landen.

Het belangrijkste element is dat er ook een multiplier aanwezig is dat met elke nudge een 1x multiplier toevoegt. Een leuk en unieke bonusronde waarmee je tot maximaal 50.000x de inzet kunt winnen.

Wat vinden wij van de Razor Shark slot machine?

Push Gaming weet ons weer te verrassen met niet alleen een leuk slot thema maar ook een ontzettend spannende bonusronde. Let er wel op dat dit eigenlijk een gokkast is voor high rollers waardoor spelers met een klein budget dit spel beter kunnen vermijden vanwege de zeer hoge volatiliteit.

Gelukkig kun je via GokkastenStip.nl dit spel gratis uitproberen en naderhand zelf bepalen of je een gokje voor geld gaat wagen. Speel je liever een ander slot van Push Gaming dan kun je de slots Immortal Guild of The Shadow Order proberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip