Immortal Guild
3.0/5

Immortal Guild


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Immortal Guild

Immortal Guild is een videoslot met een fantasie thema vol met dwergen, elven, krijgers en magie, kortom alles wat je ook in bekende MMO’s terug kunt vinden zoals World of Warcraft en Final Fantasy.

Niet alleen het ontwerp is prima uitgevoerd maar ook de extra features die Push Gaming heeft ingebakken zoals multipliers die oplopen, collapsing reels met respins en een free spins bonus.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,55% en de variantie is hoog. De maximale uitbetaling dat je met een enkele draai kunt winnen is 20.000x de totale inzet!

Hoe werkt het allemaal?

De Immortal Guild gokkast bevat vijf rollen met vier rijen en een 1024 win all ways systeem. Winnen kan dus op 1024 manieren en inzetten kan vanaf 25 eurocent tot maximaal 100 euro per spin. De premium symbolen zijn die van de krijger, jager, en tovenaar met een uitbetaling van 4x tot 6x de inzet als je er vijf van hebt.

Symbolen met een medium waarde zijn de kruisboog, toverstaf en zwaard waarmee je vanaf 1.2x tot 2x de inzet. De laagste waarden zijn toegekend aan de bronzen, zilveren en gouden munten waarmee je 40 eurocent pakt

De gratis spins bonus

Met drie scatters (runenstenen)die alleen voorkomen op de rollen 1, 3 en 5 ontvang je 7 free spins. Draai je tijdens de free spins bonus nog een scatter dan ontvang je een extra draaibeurt.

Tijdens free spins is het wild symbool actief (leeuwenkop) dat actief wordt zodra je de collapsing reels krijgt en als multiplier telt. Tijdens free spins is het dankzij de multiplier mogelijk om tot 20.000x de inzet te winnen.

Collapsing reels feature

De krijger, jager en tovenaar zijn speciale symbolen die collapsing reels activeren. Als tijdens de basis twee dezelfde speciale symbolen verticaal opgestapeld zijn dan storten deze in elkaar om een speciaal symbool te vormen.

Tijdens de free spins bonus worden de collapsing reels omgetoverd tot wild symbool. Nadat je de collapsing reel hebt geactiveerd ontvang je ook nog een re-spin.

Wat vinden wij van de Immortal Guild slot?

Zowel het ontwerp als bijzondere features zijn door Push Gaming fantastisch uitgevoerd. Het wordt extra leuk doordat je zowel tijdens de basis als bonusronde veel kans maakt op winnende combinaties.

De hoge variantie en bovengemiddelde RTP van 96,55% zijn ook pluspunten.

Waar kan je dit spel voor geld spelen?

Wij adviseren om altijd eerst de gratis demo uit te proberen voordat je voor geld gaat gokken.

Ben je een liefhebber van slots met een fantasierijk thema? Probeer dan iSoftBet’s Alice Adventure gokkast of Gnome Wood van Rabcat Gaming.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip