Queen of Alexandria WowPot
3.0/5

Queen of Alexandria WowPot


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Queen of Alexandria WowPot

Microgaming heeft het WowPot jackpot netwerk vorig jaar verder uitgebreid met Queen of Alexandria WowPot. Dit spel is ontwikkeld door Neon Valley Studio’s en het thema gaat over Alexandrië, een stad in het Noorden van Egypte dat is genoemd naar Alexander de Grote. Na zijn dood was Cleopatra de koningin van Alexandria. De graphics zijn prima en op de achtergrond kijken we vanuit Alexandrië uit op een piramide.

Het gaat met dit spel voornamelijk om het winnen van één van de jackpots. Met de WowPot kan je in één klap multimiljonair worden want de jackpot stand staat op moment van schrijven op ruim 11,5 miljoen euro. Behalve jackpots heeft Neon Valley Studio’s ook een leuke wild respin feature toegevoegd. De wilds nemen een gehele rol in beslag en zorgen dus voor een respin.

Helaas kan je het demospel dat wij hebben toegevoegd momenteel niet vanuit Nederland spelen. Je kunt via een VPN verbinding spelen of een account aanmaken bij Circus Casino waar je dit spel in demo modus of voor echt geld kunt spelen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 92,5% ver onder het gemiddelde. Daar tegenover staat dat je wel kans maakt op een gigantische jackpot prijs. De volatiliteit is medium en de maximale winst is natuurlijk de WowPot dat minstens twee miljoen euro oplevert.

Queen of Alexandria Specificaties

SoftwareNeon Valley Studio’s
Release Datum31/03/2021
RTP92,50%
VariantieMedium
Winlijnen10
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€200
Maximale winstJackpot prijs (minstens 2 miljoen euro)

Werking van Queen of Alexandria WowPot

Queen of Alexandria WowPot is een 5-reel gokkast met drie rijen en 10 vaste lijnen. Zoals meestal het geval is met jackpot gokkasten geldt dat hoe hoger de inzet des te groter de kans dat je het jackpot spel activeert. Voor geld gokken kan vanaf €0,10 tot maximaal €200 per draai. Er wordt gebruik gemaakt van het Pay Both Ways mechanisme waardoor winstcombinaties van links naar rechts en andersom gelden.

queen of alexandria wowpot

Vijf gloeiende edelstenen met een Egyptisch icoon zijn het minste waard. Hiermee pak je een uitbetaling van maximaal 2,5x tot 6x de inzet. Rode zevens en een Sphinx BAR symbool tellen als premiums. Draai er hier vijf van op een vaste lijn voor een uitbetaling van 12x tot 25x de inzet. Dankzij het pays both ways mechaniek kunnen de uitbetalingen verdubbeld worden als je de volledige rij weet te vullen.

Uitklappende Wilds met Respins

Tijdens het basisspel kan je van de uitklappende wilds profiteren. De wilds komen alleen op de rollen 2,3 en 4 voor en klappen uit waarna je een respin krijgt en het gedraaide wild wordt vastgehouden. Lukt het na de respin om weer een wild te landen dan neemt het ook de gehele rol in beslag. Dit gaat net zo lang door totdat je geen wilds meer draait of wanneer je de middelste rollen met wilds hebt gevuld.

Vier progressieve jackpots

Er zijn vier progressief oplopende jackpots en de jackpot standen worden links van het speelveld weergegeven. Tijdens het spelen worden de kleine diamanten die aan symbolen zijn toegevoegd opgespaard. Hiermee ontstaat de kans dat het jackpot spel geactiveerd wordt. Eenmaal actief krijg je een draai aan het rad waarmee je gegarandeerd een jackpot prijs wint.

Het gaat om de volgende jackpots;

  • WowPot: minstens €2.000.000
  • Major: bedraagt tenminste €50.000
  • Minor: minstens €100
  • Mini: bedraagt tenminste €10

Tijdens het spelen zie je aan de linkerkant de jackpot standen progressief oplopen en dat maakt het spelen super spannend.

Wat vinden wij van de Queen of Alexandria WowPot Gokkast?

Het basisspel van Queen of Alexandria WowPot heeft veel weg van NetEnt’s Starburst gokkast. De respins die je via wildsymbolen verdient kunnen een mooie uitbetaling opleveren. De kans op het winnen van de WowPot is natuurlijk datgene dat je het meeste aan zal trekken. De kans op het winnen van miljoenen euro’s bestaat maar is ontzettend klein. Het is belangrijk dat je daarmee rekening gaat houden als je dit spel voor geld speelt.

De lage RTP is misschien een hekelpunt maar dat is standaard bij vrijwel alle jackpot slots. Tijdens het basisspel moet je het me vrij lage uitbetalingen doen. Als je het scherm weet te vullen met de Sphinx Bar symbolen dan pak je slechts 500x de inzet.

Speel je liever op een gokkast met een hogere uitbetalingspercentage met vaste jackpots? Wij kunnen je Fire Strike 2 van Pragmatic Play aanbevelen. Zoals al aangegeven heb je een VPN verbinding nodig om vanuit Nederland het demospel te spelen.

Pluspunten
  • Uitklappende wilds met respins
  • Prachtig uitgevoerd thema over het oude Egypte
  • Je maakt kans op vier verschillende jackpots
Minpunten
  • De RTP is ontzettend laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip