Push Gaming

Home » Push Gaming
Fat Banker
5.0/5
Fat Banker
Nightfall
4.0/5
Nightfall
Big Bamboo
5.0/5
Big Bamboo
Jammin’ Jars 2
5.0/5
Jammin’ Jars 2
Bison Battle
5.0/5
Bison Battle
Fat Drac
4.0/5
Fat Drac
Mystery Museum
4.0/5
Mystery Museum
Wild Swarm
4.0/5
Wild Swarm
Joker Troupe
4.0/5
Joker Troupe
Jammin’ Jars
5.0/5
Jammin’ Jars
Power Force Heroes
4.0/5
Power Force Heroes
Razor Shark
4.0/5
Razor Shark
push gaming

Push Gaming is hard op weg om een van onze favoriete spelproviders te worden. Zij zijn in 2010 begonnen met het produceren van leuk geanimeerde slots met unieke bonus features gekoppeld aan een lage variantie. Momenteel ontwikkelen zij gokkasten met een hogere variantie en dat format is onder spelers direct aangeslagen.

Behalve dat de video slots van Push Gaming goed ontworpen zijn waarbij het thema perfect wordt uitgewerkt ontwikkelen zij voortdurend nieuwe features. Hoewel Push Gaming nu nog tot de kleinere slotontwikkelaars behoort verwachten wij dat zij binnen afzienbare tijd tot de club met grote spelproviders behoren.

Kenmerken van Push Gaming Gokkasten

De gokkasten van Push Gaming zijn allemaal goed te spelen met een smartphone of tablet. Wat dat betreft worden de spellen bewust vrij eenvoudig gehouden waarbij de features meer diepgang bieden. Op grafisch vlak  is het als speler genieten geblazen als je gokkasten van deze spelontwikkelaar speelt. De thema’s zijn goed bedacht en de extra features zijn origineel. Een goed voorbeeld daarvan is Fat Drac, een grappig insteek op het Dracula thema met een aantal bijzonder lucratieve features. Wat opvalt is dat alle spelletjes gespitst zijn op gebruikersgemak voor spelers die graag mobiel spelen.

Welke slots zijn populair?

Wat kun je van deze spelprovider verwachten? Slots met een fantasie thema zoals The Shadow Order en Wizard Shop en hoge variantie slots zoals Razor Shark en de inmiddels befaamde Jammin’ Jars. Het aantal slot reviews van Push Gaming is momenteel nog beperkt maar wij zijn druk bezig om het complete spelaanbod te plaatsen. Binnen afzienbare tijd hebben wij alle online slots van Push Gaming geplaatst.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip