Snake Arena Dream Drop
4.0/5

Snake Arena Dream Drop


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Snake Arena Dream Drop

In 2020 heeft Relax Gaming de gokkast Snake Arena uitgebracht en nu is er een Dream Drop Jackpot variant bijgekomen. Het thema van Snake Arena Dream Drop is vrijwel hetzelfde gebleven maar er is één groot verschil. Met dit spel maak je namelijk kans om de Mega Jackpot te winnen en daarmee ben je in één klap miljonair.

Snake Arena Dream Drop is losjes gebaseerd op het spel Snake dat in 1997 op Nokia telefoons te spelen was. Vandaag de dag kun je nog steeds online varianten van Snake spelen. Het speelveld lijkt op een bordspel en is in een middeleeuws kasteel geplaatst. Als je graag jackpot gokkasten speelt dan is Snake Arena een prima optie.

Alles draait natuurlijk om het winnen van een jackpot prijs maar ook al wil dat niet lukken dan kan je alsnog wat speelplezier beleven. Er is een wild chase feature dat op willekeurige momenten geactiveerd kan worden. Relax Gaming heeft ook nog een free spins bonusronde toegevoegd dat veel overeenkomsten met het originele Nokia spel heeft. Als klap op de vuurpijl is er het Dream Drop jackpot spel waarmee je kans maakt op één van vijf progressieve jackpots.

De RTP is 94% en dat is inclusief een bijdrage van 12% voor de jackpots. De volatiliteit is hoog en de maximale uitbetaling van het basisspel is 2.758x de inzet terwijl de hoofd jackpot minstens twee miljoen euro oplevert.

Snake Arena Dream Drop specificaties

SoftwareRelax Gaming
Release Datum08/06/2022
RTP94%
VariantieHoog
Winlijnen30
Rollen5
Rijen5
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€100
Maximale winst2.658x de inzet (of een jackpot prijs)

Hoe werkt de Snake Arena Dream Drop Gokkast?

Het speelveld van Snake Arena Dream Drop bestaat uit een raster van 5×5 symbolen met 30 vaste lijnen. Als je dit spel voor geld speelt dan zie je aan de linkerkant van het scherm de huidige jackpot standen. Met het demospel zijn de jackpot standen dus niet zichtbaar. Om een winstcombinatie te pakken heb je drie dezelfde symbolen vanaf links op een vaste lijn nodig. Voor geld spelen kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai.

snake arena dream drop speelveld

Vier muntstukken zorgen voor de laagste uitbetaling. Met vijf van dezelfde soort munten pak je een uitbetaling van 2x de inzet. Een beker met bier, stuk ham, ring met een oog erin en een gouden kroon tellen als premiums. Hiermee pak je bij vijf stuks maximaal 4x tot 20x de inzet.

Er is een ridder wildsymbool in 1×1 formaat en een slang dat meerdere symboolposities op de rollen in beslag neemt. Beide wilds kunnen alle symbolen vervangen om een winstcombinatie te vormen. Bovendien kunnen ze ook een feature activeren zoals we hieronder omschrijven.

Wild Chase Feature

De Wild Chase Feature van Snake Arena Dream Drop kan op elk willekeurige moment geactiveerd worden. Nu zien we de ridder en slang op weerszijden van het speelveld verschijnen. Als ze samen op dezelfde rol eindigen dan wordt de gehele rol wild. Dit werkt precies hetzelfde als bij de Snake Arena slot.

Als de ridder en slang drie maal achter elkaar verschijnen en het levert geen wild rol op dan kimt de feature ten einde. Met een beetje geluk worden alle rollen in wilds verandert of in ieder geval meerdere rollen.

Free Spins

Zodra de ridder en slang tegelijk op het speelveld landen wordt de free spins bonus actief. Dit spelletje komt sterk overeen met Snake van Nokia. Na elke draai verschijnt de ridder op het speelveld en glijdt de slang naar hem toe om hem op te eten. Elke keer dat dat gebeurt groeit de slang in lengte.

Mocht de slang zo lang groeien dat het tegen zichzelf aanbotst dan wordt het bonusspel beëindigt. Indien het lukt om alle posities op de rollen 2 tot en met vijf met de slang te vullen dan win je een extra uitbetaling van 1.000x de inzet en is de feature voorbij.

Dream Drop Jackpot Spel

Dit is het spel waar het allemaal om draait. Het jackpot spel kan op elk willekeurige moment tijdens het basisspel actief worden. Het speelveld wordt nu gewijzigd en er vallen nu alleen gouden DD symbolen of stenen blokken.

jackpot spel

Als het lukt om vijf jackpot symbolen te landen ga je door naar het jackpot bonus rad. Een draai aan het rad bepaalt welke jackpot je wint. Je maakt kans op één van de volgende jackpots met de volgende minimale waarde;

  • Rapid: €1
  • Midi: €5
  • Maxi: €100
  • Major: €25.000
  • Mega: €500.000

De jackpots lopen progressief op en worden elke keer aangevuld zodra een speler voor geld op één van de Dream Drop Jackpot slots speelt. De mega jackpot kan tot maximaal 10 miljoen euro oplopen.

Conclusie

Snake Arena Dream Drop is een leuke aanvulling op het jackpot netwerk van Relax Gaming. Onze voorkeur gaat wel uit naar Temple Tumble 2 Dream Drop. Als je het jackpot spel niet weet te bereiken valt Snake Arena Dream Drop een beetje tegen. Het leukste aspect is dat de gratis spins bonusronde gebaseerd is op het oude Snake spel van Nokia.

Ons advies is om jezelf niet blind te staren op een jackpot prijs. De kans dat je mega jackpot wint is ontzettend klein maar wel aanwezig. Speel je liever een slot zonder jackpot maar met een geweldige winstpotentie? Wij kunnen je Folsom Prison van Nolimit City aanbevelen.

Pluspunten
  • Thema gebaseerd op het oude Snake Nokia spel
  • Wild Chase feature waarmee rollen in wilds kunnen veranderen
  • Gratis spins bonusspel met kans op een extra uitbetaling van 1.000x de inzet
  • Vijf progressieve jackpot prijzen
Minpunten
  • Het thema zal niet elke speler aanspreken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip