Moriarty Megaways
4.0/5

Moriarty Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Moriarty Megaways

iSoftBet is sinds een paar jaar bezig met slots in de Twisted Tales series. Binnen deze serie hebben alle gokkasten het thema van een bekend sprookje, sage of verhaal dat een licht duistere ondertoon kent. Een ander spel uit de ‘Twisted Tales’ reeks is Morgana Megaways. De Moriarty Megaways is gebaseerd op de wereldberoemde verhalen over Sherlock Holmes. Hij en zijn hulpje Watson strijden samen tegen hun grootste rivaal: James Moriarty.

Het thema komt ontzettend goed tot zijn recht in deze gokkast. Het sfeertje is duister, met veel donkere kleuren en slechts enkele lichtere onderdelen. Ook het Britse karakter van het verhaal spat van je scherm. Je ziet door een donker Brits steegje de Big Ben op de achtergrond, terwijl de spanning van het verhaal maar ook van al die symbolen op het speelveld flink stijgt.

Hoe speel je Moriarty Megaways?

Het basisspeelveld van Moriarty Megaways bestaat uit 6 verschillende rollen. De eerste en de laatste rol kunnen maximaal 5 symbolen weergeven, de 4 rollen in het midden kunnen er elk maximaal 7 weergeven. In totaal kun je op dit bord op 117.649 manieren een Megaways maken. in combinatie met de overige twee speelvelden, die je speelt in de bonusfunctie, kun je dus 352.947 Megaways maken.

Inzetten is voor iedereen toegankelijk. Je zet al in vanaf 20 cent per draai. Dit kan oplopen tot een maximum van 20 euro.  Je speelt dan voor maximaal 42.553 keer je inzet. logischerwijs komt hier dan ook een hoge variantie bij kijken. Het uitbetalingspercentage is met ongeveer 96% ook zeker goed te noemen.

De basissymbolen zijn standaard afgebeeld met kaartsymbolen, waardoor je een 9 tot en met K kunt draaien. De premium symbolen hebben elk een eigen karakter of afbeelding uit de verhalen van Holmes en Moriarty. Deze betalen ergens tussen de 2 en 50 keer je inzet.

moriarty megaways gokkast

Bonusfunctie van Moriarty Megaways

De bonusfunctie is op twee manieren te activeren. Enerzijds kun je dit doen door scatters in het basisspel te draaien. Je hebt er minimaal 3 nodig om de bonus te activeren. Bij 3 scatters krijg je 15 gratis beurten. Voor elke scatter die je extra draait, krijg je 5 extra beurten. Dit loopt op tot een maximum van 30 gratis beurten.

Wil je niet wachten tot je genoeg scatters draait? Met de Buy the Bonus functie kun je de bonusronde simpelweg afkopen. Helaas kan je de bonus buy niet gebruiken bij de door de kansspelautoriteit gelicenseerde casino’s. De volgende draaibeurt ben je dan verzekerd van minstens 3 scatters, zodat je ook de bonusfunctie activeert. Let wel: deze Buy the Bonus is absoluut niet goedkoop en kost je 150 keer je inzet!

Tijdens het spelen geniet je van een steeds groeiende vermenigvuldiger. Deze wordt +1 hoger bij elke winnende combinatie die je maakt. Aangezien deze nooit gereset wordt, stapelen de winsten zich vanzelf op.

De Bonus Meters

Onderin het scherm lopen tijdens de bonusronde twee meters mee. Een van deze meters is voor Sherlock Holmes, de ander is voor James Moriarty. Deze meters starten op 3 en worden voor elke keer dat de respectievelijke beeltenis van een van beide heren in het speelveld komt met 1 verlaagd. Als de teller op 0 staat, wordt de bijbehorende bonus geactiveerd. Holmes zorgt ervoor dat het Megaways principe actief wordt, waardoor je maximaal 117.649 manieren om te winnen krijgt. Watson plaatst extra mystery symbolen op de rollen.

Met een flinke vermenigvuldiger of een van beide bonussen geactiveerd kan de bonusfunctie nog spannender worden dan het originele verhaal. Je keert dan met dikke winsten terug naar het basisspel. Was je bonusronde minder succesvol dan gehoopt? Dan krijg je als troostprijs 5 spins extra gratis.

Wat vinden wij van Moriarty Megaways?

Een slot van iSoftBet kan eigenlijk niet anders dan steengoed zijn. Met het unieke thema, de perfecte uitwerking en unieke bonusfunctie is dit voor Moriarty Megaways niet anders. Met de vele manieren om te winnen en de hoge theoretische uitbetaling blijft dit spel ons steeds weer trekken. Zeker de moeite waard om te spelen dus!

Andere slots met een vergelijkbaar thema zijn het gedateerde Sherlock Mystery van Playtech en de classic slot Riddle Reels a Case of Riches van Play ‘N Go.

Pluspunten
  • Originele versie van het Sherlock Holmes thema
  • Leuke extra features tijdens de gratis spins bonus
  • Sherlock en Watson zorgen voor extra features tijdens de bonus
  • Zowel grafisch en geluid zijn van topkwaliteit
Minpunten
  • Door de hoge variantie kan het lang duren totdat je een hoge winst pakt
© Copyright 2023 Gokkasten Stip