Riddle Reels
3.0/5

Riddle Reels


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Riddle Reels

Riddle Reels a Case of riches is een nieuwe gokkast van Play ‘N Go met een klassieke opstelling op zowel visueel vlak als qua spelverloop. Play ‘N Go weet razendsnel nieuwe slots te produceren en dat gaat gelukkig niet ten koste van de kwaliteit.

Dit spel doet ons een beetje denken aan Sherlock of London van Rabcat waarbij Sherlock met behulp van Watson een misdaad moeten oplossen.

Play ‘N Go heeft met Riddle Reels a Case of Riches een klassieke gokkast ontwikkeld, er zijn slechts drie rollen en negen lijnen. Het is aan Sherlock en Watson om de moordzaak op te lossen en jij kan daarbij een handje helpen.

Je kunt tot maximaal 5.000x de inzet winnen, daarvoor zul je tijdens de bonusronde de misdaad moeten oplossen.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,22% net bovengemiddeld en de variantie is medium.

Riddle Reels A Case of Riches in de basis

Vanwege de eenvoudige opzet hebben wij dit spel onder het kopje met klassieke gokkasten geplaatst. Er zijn drie rollen, drie rijen en negen actieve lijnen.

Voor geld gokken kan met de gebruikelijke Play ‘N Go inzetstaffel vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per spin.

Dit spel zit vol met kleine features die regelmatig vallen en volgens Play ‘N Go kun je 5.000x de inzet winnen maar in de praktijk zul je een vreugdedansje moeten doen als je 500x de inzet weet te winnen.

Riddle Reels heeft acht symbolen die we kunnen onderverdelen in symbolen met een hoge en lage waarde.

De premium symbolen bestaan uit de vier hoofdverdachten, dat zijn; een man in blauwe pak met een wandelstok, een dame met een sluier, een man in een groene pak met een rond brilletje en een dame met een paarse hoed. Drie dezelfde premiums kan een bedrag opleveren vanaf 2x tot 12x de inzet.

Een lagere waarde is toegekend aan de moordwapens, dat zijn; een revolver, een steekwapen, een moersleutel en een strop. Hiermee kun je bij drie stuks een bedrag winnen vanaf 0,4x tot 1x de inzet.

De combinatie van Holmes en Watson telt als wildsymbool en kan op willekeurige momenten voorzien zijn van een multiplier van x1 tot x3.

In de basis betalen drie wilds hetzelfde uit als het hoogst betalende premium symbool, 12x de inzet.

De Respin feature

Tijdens het basisspel kun je via de scatters een respin verdienen. Als je drie scatters weet te landen dan kun je aan de Case of Riches bonusspel beginnen maar draai je er slechts twee dan verdien je een respin.

Lukt het dan alsnog om een derde scatter te landen dan gaat het bonusspel van start, lukt dat niet dan worden de rollen met de twee scatters compleet gevuld met mystery tekens waarmee een verdachte of moordwapen wordt onthuld.

Weet je ook nog een wild met een vermenigvuldiger te draaien tijdens de respin dan is het helemaal prijs.

De Free Spins bonus

Je hebt drie scatters nodig om de Case of Riches bonusspel te spelen. Het speelveld wordt nu vervangen door een bordspel met 14 vakjes en het is nu de bedoeling dat je eerst bewijsstukken verzamelt en een minaal aantal free spins verdient.

Je krijgt vijf aanwijzingen waarvan de eerste aanwijzing aan het begin van de bonus wordt toegekend en je de andere vier tijdens met worpen van de dobbelsteen moet onthullen.

Zodra de Clue Point Wheel meter (rechtsboven het bordspel)  is gevuld heb je de desbetreffende moordzaak opgelost.

De uitkomst van het bordspel bepaalt hoeveel spins je krijgt en welke features je kunt benutten.

De kleur waarop je uitkomt bepaalt de feature, features zijn als volgt:

  • Wild Reek: Je krijgt een rol gevuld met wilds
  • Wapen: Alle wapen symbolen worden hetzelfde wapen
  • Verdachte: Allr symbolen van verdachten worden dezelfde verdachte
  • Niets: Je verdient geen extra spins of features

Je hebt 1, 2 of 4 winnende spins nodig om de Clue Pointer Wheel meter te vullen, als dat lukt tijdens het bordspel dan krijg je een Mega Spin. Lukt dat niet dan bepaalt de uitkomst van het Clue Pointer Wheel spel jouw lot.

De Mega Spin bestaat uit een speelveld gevuld met dezelfde symbolen waarbij de middelste rol uit wild bestaat met een x3 multiplier.

Wat vinden wij van de Riddle Reels A Case of Riches Gokkast?

Play ‘N Go heeft met Riddle Reels A case of Riches een prima slot ontwikkeld met een leuk bonusspel. Het Sherlock en Watson thema hebben wij vaker gezien maar dit is de eerste keer dat dit thema voor een klassieke gokkast wordt gebruikt.

Probeer het demospel en bepaal zelf of je dit spel voor geld wilt spelen.

Direct voor geld gokken kan prima bij één van de door de KSA gelicenseerde kansspelaanbieders waar je als nieuwe speler een mooie bonus pakt.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip