iSoftBet

Home » iSoftBet
Wolf Canyon Hold & Win
Wolf Canyon Hold & Win
Hot Spin Megaways
4.0/5
Hot Spin Megaways
Triple Fruit Deluxe Megaways
4.0/5
Triple Fruit Deluxe Megaways
Wild Hammer Megaways
4.0/5
Wild Hammer Megaways
Scrooge Megaways
4.0/5
Scrooge Megaways
Moriarty Megaways
4.0/5
Moriarty Megaways
Royale With Cheese
4.0/5
Royale With Cheese
Morgana Megaways
4.0/5
Morgana Megaways
Macau High Roller
3.0/5
Macau High Roller
Book of Sheba
4.0/5
Book of Sheba
Fu Fortunes Megaways
4.0/5
Fu Fortunes Megaways
Gold Digger
4.0/5
Gold Digger
isoftbet

Het bedrijf iSoftBet is in 2010 opgericht en heeft tot dusver ruim 400 casino spellen ontwikkeld met de nadruk op slots geschikt voor alle apparaten zoals smartphones, tablets en thuiscomputers. Een belangrijk element van iSoftBet is betrouwbaarheid want zij zijn gelicenseerd in  België, Italië, Portugal, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en nog een aantal landen.

Een aantal kenmerken van iSoftBet gokkasten zijn het vloeiend spelverloop, de grafische vormgeving van de spellen en leuke features. Behalve online gokkasten heeft iSoftBet ook een aantal tafel spellen geproduceerd zoals Roulette, Blackjack en Poker games. Afgelopen jaar is iSoftBet ook begonnen met het uitbrengen van Megaways gokkasten, het zijn er momenteel slechts een beperkt aantal die je binnenkort hier gratis kunt spelen. Het aantal branded slots dat zij hebben geproduceerd zoals Rambo, 24, Platoon, Paranormal Activity en Jackpot Rango is indrukwekkend. Helaas verlopen deze licenties na een x-aantal jaren waardoor er slechts nog maar enkele branded slots speelbaar zijn.

Pluspunten van iSoftBet

Alle spellen van iSoftBet worden inmiddels in HTML5 uitgebracht. De oude verzameling aan gokkasten is van Flash geconverteerd naar HTML5. Zodoende kun je alle slots via elk apparaat spelen. Het spelaanbod bestaat uit een reeks video slots, 3D slots, klassieke speelautomaten en Megaways gokkasten. Behalve speelautomaten produceren zij ook tafelspelen, online kraskaarten en een aantal video poker spellen. Sinds september 2019 heeft iSoftBet een Megaways licentie van Big Time Gaming. Er worden regelmatig spellen geproduceerd waardoor het aantal Megaways slots flink groeit. Op technisch vlak zijn de spellen ook goed opgebouwd. Er zijn weinig klachten over storingen en het spelverloop is vloeiend.

Een ander pluspunt van deze spelontwikkelaar is dat zijn voortdurend nieuwe features ontwikkelen. Zo blijft het spelaanbod uniek en genieten spelers het meeste. Een aantal features die we hier kunnen opsommen zijn de Hold & Win spelmechanisme, Hot Link en Hot Spins. Behalve reguliere slots heeft deze slots provider ook een behoorlijk aantal jackpot gokkasten waar je van kunt genieten.

Aanbevolen Gokkasten

Met een gigantisch aanbod aan slots is het lastig om te bepalen welke spellen het beste zijn. Elke spelers is anders en iSoftBet heeft voor elke type wel een geschikte gokkast. Laten we beginnen met de branded slot Paranormal Activity, uiteraard gebaseerd op de film dat onverwachts een groot succes bleek te zijn. Wat megaways gokkasten aangaat is Fu Fortunes Megaways een aanrader. Speel je liever een klassieke slot met net dat beetje extra dan is Hot Spin Deluxe de moeite waard om te proberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip