Sherlock Mystery
3.0/5

Sherlock Mystery


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Sherlock Mystery

Één van de nieuwe videoslots van Playtech is Sherlock Mystery gebaseerd op de fictieve detective Sherlock Holmes en zijn trouwe compagnon Watson. Hoewel dit spel in de basis een beetje saai lijkt zijn er een aantal bonusrondes toegevoegd die meerwaarde kunnen bieden.

In de basis kun je via het wild symbool extra winst pakken. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 94,09% aan de lage kant en de variantie is medium.

Hoe werkt de Sherlock Mystery Gokkast?

Het spel bestaat uit vijf rollen met drie rijen waarbij je tot maximaal 20 lijnen kunt activeren om mee te spelen. Qua inzetmogelijkheden kun je al spelen van 1 eurocent per lijn tot maximaal 5 euro per lijn, bij een maximale inzet op alle lijnen speel je dus met 100 euro per draaibeurt.

De premium symbolen op de rollen bestaan uit Sherlock en Watson en een duister figuur als wild. Je kunt hiermee vanaf 1500 tot 10.000 credits winnen als je vijf van dezelfde soort weet te landen. Symbolen met een lagere waarde zijn de briefopener, revolver en kaartsymbolen waarmee je een bedrag van 125 tot maximaal 400 munten kunt pakken bij vijf dezelfde. Je pakt trouwens ook een uitbetaling als Sherlock en Watson tegenover elkaar op de rollen verschijnen.

Er is ook een wild symbool dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatter. Hiermee kun je dus tijdens het basisspel eenvoudiger winstcombinaties draaien.

Extra bonussen

Sherlock Mystery bevat een aantal leuke spelelementen zoals een wild en scatter symbool en de speciale crime scene bonus. Tijdens de crime scene bonus is het aan jouw om bewijzen te verzamelen, je kunt tot maximaal 8 bewijsstukken verzamelen waarna je een bonusbedrag ontvangt.

Het Baker St symbool telt als scatter waarmee je tien gratis spins kunt winnen, De gratis spins worden gekoppeld met een willekeurige vermenigvuldiger (het revolver wild) waardoor de winsten tijdens de gratis rondes flink op kunnen lopen.

Speel Sherlock Mystery geheel gratis via GokkastenStip.nl of maak een account aan bij een legaal online casino om dit spel voor geld te spelen.

Wat vinden wij van de Sherlock Mystery Slot?

Inmiddels is dit spel al een beetje verouderd maar dankzij de extra bonussen is het nog altijd genieten geblazen. Wat vies tegenvalt is de matige RTP van 94,09%. Wij adviseren je om dit spel gratis uit te proberen en zodra je voor geld wilt gokken is het verstandig om een andere gokkast met een betere uitbetalingspercentage te spelen.

Speel je liever een modernere variant van dit spel met een RTP van 96,03% dan kunnen wij je Rabcat Gambling’s Sherlock of London aanbevelen.

Pluspunten
  • Voldoende extra features
  • Gratis Spins bonus
  • Pick & Click spel
Minpunten
  • Zeer matige uitkeringspercentage
  • Alleen een wild als extra tijdens het basisspel
© Copyright 2023 Gokkasten Stip