Lucky Fishing Megaways
3.0/5

Lucky Fishing Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Lucky Fishing Megaways

Pragmatic Play blijft nieuwe slots met een sportvis thema uitbrengen. In dit geval gaat het om Lucky Fishing Megaways, een slot dat helaas geen uniek spelverloop heeft. De oplettende speler zal vrij snel door hebben dat het spelmechanisme een kopie is van het spel Power of Thor Megaways. Dat neemt niet weg dat dit een leuk slot is voor hengelsport liefhebbers.

De hengel wordt vanaf een houten pier uitgeworpen en als je de juiste vissoorten weet binnen te halend an win je een mooie prijs. Er zijn in totaal maximaal 117.649 megaways en uiteraard spelen winnende cascades een prominente rol.

Het uitbetalingspercentage is met 96,97% ver boven het gemiddelde. Toch kunnen wij dit spel net niet aan onze lijst met top uitbetalende gokkasten toevoegen. De variantie is ontzettend hoog en je kunt maximaal 5.000x de inzet winnen.

Lucky Fishing Megaways specificaties

SoftwarePragmatic Play
Release Datum27/12/2022
RTP96,97%
VariantieHoog
WinlijnenTot 117.546 Megaways
Rollen6
Rijen2 tot 7
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€100
Maximale winst5.000x de inzet

Hoe werkt het allemaal?

Lucky Fishing Megaways werkt precies hetzelfde als de Power of Thor Megaways slot. Toch zullen we de werking ervan hier nog even met je doornemen. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. Er is een bonuskoop optie maar daar kan je bij de legale Nederlandse casino’s geen gebruik van maken.

Het speelveld heeft een indeling van 6 rollen met daarop een enkele rol met vier symbolen. Zodoende kunnen er maximaal 117.649 megaways ontstaan. Het aantal manieren waarop je wint is afhankelijk van het aantal symbolen per rol.

Zes dezelfde speelkaarten zorgt voor een uitbetaling van 0,6x tot 1,25x de inzet. De verschillende vissoorten dat je kunt vangen zijn meer waard. Hiermee pak je bij zes stuks een bedrag van 2x tot 20x de inzet. De hengelaar telt als wild en komt uitsluitend op de horizontale rol voor. Symbolen van winnende combinaties verdwijnen waarna er nieuwe symbolen ervoor in de plaats tuimelen.

Free Spins Bonus

De schatkist scatters kunnen een gratis spins bonusspel opleveren. Je hebt er minstens vier van nodig waarmee je 10 gratis spins pakt. Elke extra scatter zorgt voor vier extra spins waardoor je maximaal 30 spins kunt winnen.

Optioneel kun je ook nog een gokje wagen maar dit geldt alleen voor spelers die 10 tot 18 spins hebben gewonnen. Gokken verloopt via een wiel dat draait waarbij het pijltje op een rood of groen segment landt. Je kunt met de gok optie tot maximaal 22 spins winnen. Ons advies is dit alleen te doen als je met scatters 10 spins hebt gewonnen.

Tijdens de bonusronde wordt er een oplopende multiplier toegevoegd. De vermenigvuldiger start met x1 en loopt na elke winnende cascade met +1 op. De multiplier wordt tussendoor dus niet gereset. Mocht je tijdens de bonus drie scatters landen dan ontvang je vier extra spins.

Wat vinden wij van Lucky Fishing Megaways?

Wij zijn liefhebber van slots gebaseerd op de hengelsport. Het is alleen jammer dat Pragmatic Play geen uniek spelverloop heeft geproduceerd. Bovendien is de maximale winst 5.000x de inzet en dan kan levert Golden Catch van Big Time Gaming met een maximale winst van 31.430x veel meer op.

Wat het audiovisueel vlak aangaat is Lucky Fishing Megaways prima uitgevoerd. Je moet het tijdens het basisspel van de wildsymbolen hebben want hiermee is het mogelijk om een flink aantal cascades te draaien. Het bonusspel zorgt dankzij de oplopende multiplier ook voor de nodige spanning.

Sla je deze review het liefst over om direct voor geld te spelen dan kan dat bij BetCity waar je als nieuwe speler tot honderd gratis spins als bonus kunt verdienen. Let er op dat het laden van het demospel vrij lang duurt.

Pluspunten
  • Mooi thema over de hengelsport
  • Wildsymbolen op de toprol
  • Gratis spins bonus met oplopende multiplier
Minpunten
  • Een regelrechte kopie van Power of Thor Megaways
© Copyright 2023 Gokkasten Stip