Up4Timer
2.0/5

Up4Timer


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Up4Timer

Stakelogic brengt wederom een Timer gokkast uit. Ditmaal gaat het om de klassieke fruitautomaat Up4Timer dat er op zich goed uitziet maar een schamele maximale uitbetaling heeft. Stakelogic steek kop en schouders boven andere slotproducenten uit als het op oude fruitautomaten voor Nederlandse spelers aankomt. De timer reeks aan slots is weel een beetje uitgemolken en wij kijken er dan ook naar uit naar het moment dat Stakelogic een andere klassieker online leven inblaast. Qua spelverloop werkt de Up4Timer exact hetzelfde als de Up6Timer gokkast.

Up4Timer heeft een aantal extra features waaronder de Super Stake waarmee jokers aan het spel worden toegevoegd. Dan zijn er nog dubbele symbolen waarmee je een speciale joker prijs kunt winnen en is er een gok optie dat je kunt gebruiken om te proberen de winst te verdubbelen. Wij adviseren je om in ieder geval met de Super Stake feature te spelen want dan speel je ook gelijk met alle rollen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 95% lager dan je gewend bent maar een stuk hoger dan in de gokhal. De variantie schatten wij in op laag en de maximale winst is slechts 64x de inzet.

Werking van de Up4Timer Gokkast

Up4timer is standaard een 3-reel gokkast met drie rijen en 5 vaste lijnen. Je kunt het aantal rollen uitbreiden door een extra game te selecteren zodat je met maximaal zes rollen, drie rijen en 20 vaste lijnen speelt. Inzetten kan al vanaf €0,20 tot maximaal €400 per draai. Als je de Super Stake feature inschakelt dan wordt de inzet verdubbeld waardoor je met minimaal €0,40 tot maximaal €800 speelt.

up4timer gokkast

Via de ‘Select Games’ knop kun je het aantal rollen verhogen en de algehele inzet verhogen kan via de ‘Bet’ knop. Een winstcombinatie vormen kan door drie dezelfde symbolen te landen. Voor jokers geldt een uitzondering want daar heb je er slechts één van nodig (alleen als de Super Stake feature actief is).

Er wordt gebruik gemaakt van traditionele fruitkast symbolen. Drie sinaasappels, peren, pruimen en citroenen leveren een uitbetaling op van 8x de inzet. Frambozen, meloenen, kronen en zevens zijn 16x de inzet waard. Met drie jokers die over reguliere symbolen geplaatst zijn kun je 40x de inzet winnen.

Super Stake Feature

Met de Super Stake spelen kan vanaf een inzet van €1,60 tot maximaal €800 per draai. Een voordeel is dat dan alle rollen automatisch geactiveerd worden. Bovendien leveren losse joker symbolen nu ook een prijs op. De kans op het landen van hoge winstcombinaties is een stuk groter als deze feature actief is. Als je speelbudget het toe staat dan is de Super Stake feature een must have.

Dubbele Symbolen

Je pakt met Up4Timer trouwens een speciale prijs als je een combinatie van jokers met peren, sinaasappels, citroenen en pruimen draait. De dubbele symbolen komen tijdens het basisspel voor en leveren dus extra prijzen op.

Wat vinden wij van de Up4Timer Fruitautomaat?

De Up4Timer is een prima gokkast spelers die graag eenvoudige fruitautomaten spelen. Verwacht er echter niet al teveel van want het is eigenlijk een kopie van de Up6Timer maar dan met minder rollen. Als je op zoek bent naar een top gokkast van vroeger dan kunnen wij je de Game 2000 gokkast aanbevelen.

Spelers die over voldoende speelbudget beschikken kunnen alsnog een mooi bedrag pakken want 64x €800 komt uit op een bedrag van €51.200. Spelers met een beperkt budget hebben het nakijken want met €0,20 per draai kun je niet vet winnen.

Wat dat betreft biedt Steam Spin van Jade Rabbit een uitkomst. Dat is een moderne fruitkast waarmee je 8.000x de inzet kunt winnen.

Pluspunten
  • Leuke bonus features zoals een knock out bonus
  • Spannende free spins bonus met een x2 vermenigvuldiger
  • Het woordje ROCKY draaien levert 5x de inzet op
Minpunten
  • De maximale uitbetaling is veel te laag
  • De RTP had iets hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip