Count Jokula
3.0/5

Count Jokula


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Count Jokula

Count Jokula is een klassieke gokkast met een grappig thema dat op 23 oktober 2022 werd uitgebracht. De joker speelt natuurlijk een prominente rol en zelfs als je een niet winnende draaibeurt hebt kan de joker alsnog verschijnen. Via de joker wild kun je ook nog respins verdienen.

Dit spel is eenvoudig speelbaar met slechts drie rollen en vijf lijnen. Vooral spelers die liever geen ingewikkelde slots met allerlei bonusrondes spelen zullen Count Jokula graag spelen. Je kunt al vanaf 5 eurocent per draai spelen en dat zal spelers met een kleiner budget aantrekken. We kunnen ervan uitgaan dat Count Jokula een onderdeel is van de Play ’n Go Joker reeks aan slots.

De RTP is 96,22% en de variantie is medium. Ondanks dat dit een klassieke slot betreft kun je toch maximaal 8.250x de inzet winnen.

Count Jokula specificaties

SoftwarePlay ’n Go
Release Datum23/10/2022
RTP96,22%
VariantieMedium
Winlijnen5
Rollen3
Rijen3
Minimale inzet€0,05
Maximale inzet€100
Maximale winst8.350x de inzet

Hoe werkt het?

Count Jokula heeft drie rollen, drie rijen met vijf vaste lijnen. Een typisch formaat voor een classic slot. Voor geld spelen kan al vanaf 5 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. Een winnende combinatie pak je door drie dezelfde symbolen op een vaste lijn te pakken.

De vier fruitsymbolen zijn het minste waard, hiermee pak je 0,4x tot 1x de inzet. De joker, vleermuis, een dolk en beker zijn meer waard. Draai er hier drie van voor een uitbetaling van 1,4x tot 50x de inzet. De Joker Wild telt als wildsymbool en kan gestapeld voorkomen. De joker kan via de vleermuis een extra feature zoals hieronder omschreven activeren.

Shapeshifter

Na een draaibeurt dat geen winst oplevert waarbij een vleermuis symbool valt, kan de Shapeshifter feature activeren. Het vleermuis symbool wordt nu getransformeerd naar een Joker Wild waarna je alsnog een winstcombinatie pakt.

Respins of Evil

Zodra je een winnende combinatie draait waarbij de joker op de middelste rol landt ontvang je een respin. Nu blijft de Joker Wild op de rol plakken en wordt de vermenigvuldiger boven de rollen ontgrendeld. Pak je met de respin ook winst dan wordt de vermenigvuldiger verhoogt en ontvang je wederom een respin. De multiplier kan maximaal tot x20 oplopen en wordt na elke winstcombinatie toegepast.

Elke extra joker op de middelste rol blijft ook gedurende resterende respins staan. Dit kan maximaal tot 25 draaibeurten doorgaan. Het is ook de manier om de maximale winst te pakken. Als de respins feature ten einde komt wordt de vermenigvuldiger gereset.

Wat vinden wij van de Count Jokula Gokkast?

Als liefhebber van classic slots vinden wij van Gokkasten Stip de Count Jokula slot er een om te spelen. De maximale winstpotentie ligt een stuk hoger dan je van de reguliere klassieke gokkasten gewend bent. De jokers vallen regelmatig en de Shapeshifter feature kwam ook tijdens onze testsessie vaak voor.

Via de respins of evil feature kan je tot maximaal 8.350x de inzet winnen! Natuurlijk heb je dan een flinke portie geluk nodig maar een paar honderd keer de inzet is zeker haalbaar.

Pluspunten
  • Play 'n Go Joker reeks gokkast
  • Hoge winstpotentie voor een klassieker
  • Twee extra features
Minpunten
  • Gaat na een uurtje spelen een beetje vervelen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip