Steam Spin
4.0/5

Steam Spin


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Steam Spin

Pak de Steam Spin trein en ga op avontuur in het wilde westen waar je met het nodige geluk een rijkelijke beloning te wachten staat. Steam Spin is een van de oude gokkasten ontwikkeld door Jade Rabbit dat onder het platform van Yggdrasil is uitgebracht. Het thema heeft een wilde westen stoomtrein ontwerp. Op visueel vlak wordt je flink geprikkeld want de graphics zijn bijzonder goed uitgevoerd. Wij hebben de gokkast uitgebreid getest zodat je kunt ontdekken of het spelverloop ook goed is.

Voor een classic slot heeft Steam Spin bijzonder veel features toegevoegd. Er zijn nudging wilds die voor respins zorgen en als je op elke rol een wild hebt weten te landen ontgrendel je de top rol met vermenigvuldigers. Via een Steam Spin feature waarmee je gegarandeerd een winstcombinatie pakt. Dan rest nog de Red Hot Steam spin bonusronde dat eenmaal actief alle vermenigvuldigers naar x11 verhoogt. Tot slot rest er nog de optie om de bonusronde te kopen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,01% en de variantie is ontzettend hoog. De maximale winst is 8.000x de inzet!

Werking van de Steam Spin Gokkast

Het speelveld van Steam Spin bestaat uit drie rollen, drie rijen met 9 vaste lijnen. Er is ook nog een top rol dat ontgrendeld wordt zodra je wilds weet te landen. Daaronder zie je drie drukmeters waarvan de wijzer verschuift als je een wild hebt gedraaid. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai.

steam spin gokkast

Kersen, citroenen, pruimen en peren leveren de laagste uitbetaling op. Draai er hier drie van voor een bedrag van 0,5 tot 2,5x de inzet. Een reiskoffer, gouden klok, conducteurs pet en goudbaren tellen als premiums. Hiermee pak je 5x tot 100x de inzet bij drie van dezelfde soort.

Er zijn ook nog reguliere wilds en wild multipliers waarmee je een vermenigvuldiger van x1 tot x10 kunt krijgen. Lees snel verder om te ontdekken hoe de wilds werken.

Respin Feature

Zodra je een wild op één van de rollen weet te landen krijg je één of meerdere respins toegekend. Het wild symbool vervangt alle andere uitbetalende symbolen en verschuift nu via de Nudge feature een plekje naar beneden. Je ontvangt respins totdat het wild symbool uit het speelveld verdwijnt. De meest gunstige uitkomst is dat je het wild op de bovenste rol draait.

Steam Spin Activation en Charging

Als je op elke rol een wild hebt weten te landen wordt de top rol via Steam Spin Activation geactiveerd. Nu worden wild vermenigvuldigers geactiveerd en elke keer als je er één weet te landen zie je de drukmeter van de desbetreffende rol stijgen.

charging feature

Je kunt per rol een maximale multiplier van x10 krijgen en aan de rechterkant van de rij zie je de hoogte van de totale multiplier. Zodra je op elke rol de totale multiplier hebt gepakt wordt de Steam Spin feature actief. Je krijgt nu een enkele draaibeurt op de top rol waarbij het niet uitmaakt of je dezelfde symbolen draait. Je pakt sowieso een winnende combinatie met de totale multiplier.

Red Hot Steam Spin

Om het bonusspel te bereiken heb je drie stoomtrein scatters nodig. Nu wordt de red hot steam spin feature actief en ontvang je een enkele draaibeurt op de top rol waarbij de maximale vermenigvuldiger is geactiveerd. Elke uitkomst levert een geldprijs op dat met 33x wordt vermenigvuldigt.

Ongeduldige spelers kunnen direct één van de bonusrondes kopen. Tevens stijgt het uitbetalingspercentage nu naar 97% voor de Steam Spin bonus en bij de Red Hot variant naar 96,93%. De reguliere bonus kost je 38x de inzet terwijl je de Red Hot variant voor 55x de inzet kunt kopen.

Wat vinden wij van deze gokkast?

Aangezien wij fans zijn van klassieke speelautomaten behoort Steam Spin tot een van de leukste gokkasten van 2022 dat wij hebben mogen uittesten. Zowel op grafisch vlak als qua spelverloop is het genieten geblazen. Wilds vallen regelmatig en de combinatie van oplopende multipliers en drukmeters is goed bedacht.

Voor een gokkast met slechts 3 rollen en 9 lijnen is een maximale uitbetaling van 8.000x de inzet ook ongekend hoog. Andere classic slots die wij je kunnen aanbevelen zijn Double Cash Spinner van Inspired Gaming en Knockout Diamonds van Elk Studio’s. Geniet hier eerst maar even van het demospel!

Pluspunten
  • Geweldig thema en grafisch prima uitgevoerd
  • Wilds met respins en nudges
  • Wild Multipliers via de Activation feature
  • WJe kunt direct een van de bonusronde skopen
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten kunnen vinden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip