Up6Timer
3.0/5

Up6Timer


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Up6Timer

Stakelogic behoort tot de top softwareontwikkelaars wat betreft het produceren van fruitautomaten voor de Nederlandse markt. Met gokkasten als de Mighty Joker Arcade en Runner 6 Runner komt daar nu de Up6Timer bij. Een prima fruitkast waarmee het aantal games dat je inschakelt bepalend is voor het aantal rollen waarmee je speelt.

Vergelijkbaar met de Runner 6 Runner kun je met de Up6Timer ook zes games activeren waardoor je met 30 vaste lijnen speelt. Bovendien kun je de Super Stake feature inschakelen zodat elke joker een mysterie prijs kan opleveren. Helemaal uniek is de opstelling van deze gokkast dus niet maar dit spel zal zeker aanslaan onder spelers die op zoek zijn naar Nederlandse fruitkasten.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 95% en de variantie is waarschijnlijk laag. De maximale winst met een enkele draai kan oplopen tot 38.400 euro.

Hoe werkt de Up6Timer Gokkast?

het basisspel van de Up6Timer bestaat uit drie rollen met 5 vaste lijnen. Via de ‘Select Games‘ knop kun je het aantal spellen selecteren waarmee je wilt spelen. Er zijn zes game opties en elke spel zorgt voor een extra rol en 5 extra lijnen. Zodoende kun je uiteindelijk met 8 rollen en 30 vaste lijnen spelen. Inzetten kan vanaf €0,20 met een enkel spel tot maximaal €100. Als je alle spellen activeert dan kun je met maximaal €600 per draai spelen. Heb je ook nog de Super Stake optie ingeschakeld dan loopt dat op tot €1200 per draai.

up6timer slot

Alle uitbetalingen staan heel handig op de gokkast vermeld maar wij nemen alles toch nog even met je door. Me drie persen, sinaasappels, citroenen en pruimen op een vaste lijn pak je 8x de inzet. Frambozen, meloenen, zevens en gouden kronen zijn 16x de inzet waard. Drie jokers op een actieve lijn zorgt voor 40x de inzet.

Optioneel kun je de Superstake optie activeren waarmee elke joker een mysterieprijs vanaf 2x tot 40x de inzet kan opleveren. Let er wel op dat je dan met acht rollen moet spelen waardoor de inzet flink oploopt.

Er zou ook een gok feature (kop of munt spel) moeten zijn maar wij deze feature ontbrak tijdens het testen van het demospel.

Helaas geen Jackpot Spel

Veel oude fruitmachines van Stakelogic hebben een extra jackpot spel. Helaas heeft de Up6Timer geen jackpot. Speel je liever een van de fruitkasten met jackpot dan kun je de Big Cash Game Arcade fruitkast uitproberen. Gelukkig kun je met dit spel wel nog een behoorlijke prijs winnen en vooral als je de Super Stake modus inschakelt.

Onze beoordeling van de Up6Timer Gokkast

Een voordeel van dit type fruitkasten is dat je dus zelf kunt bepalen hoe je speelt. Zo is dit spel uitermate geschikt voor spelers met een klein of groot budget. Je kunt via het demospel alvast oefenen en via Select Games kun je heel eenvoudig het aantal rollen instellen.

Ons advies is om met de Super Stake optie te spelen maar als jouw speelbudget dat niet toelaat dan kun je deze feature overslaan. Als je op zoek bent naar een leuke klassieke fruitkast met extra inzetmogelijkheden dan is de Up6Timer een aanrader.

Pluspunten
  • Speel met maximaal 8 rollen en 30 vaste lijnen
  • Via de Super Stake levert elke joker een prijs op
  • Win tot maximaal €38.400
Minpunten
  • De standaard RTP is iets te laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip