Game 2000
4.0/5

Game 2000


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Game 2000

De Game 2000 is een nieuwe variant van de Club 2000 gokautomaat, een fruitkast waar iedereen in de jaren negentig dol op was. Nu kun je online plezier beleven aan dit spel waarbij je net als de Twin Joker een Twin Player fruitkast waardoor je twee games tegelijk kunt spelen.

Online spelen met een smartphone of tablet is ook mogelijk. Het spel bedienen kan dat via de grote spin button aan de rechterkant. De symbolen van de Game 2000 bestaan uit verschillende fruitsymbolen zoals kersen, druiven, meloenen maar ook klavertjes vier en bellen zijn aanwezig.

De RTP van Game 2000 is 95,57% en dat is een stuk hoger dan je van de fysieke gokkasten uit de gokhal gewend bent.

Scatter en Mystery Club Symbolen

Er is een enkele winlijn en inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 50 euro per spel. Ondanks dat je slechts met een enkele lijn speelt zijn er meerdere symbolen die als scatter tellen waarmee je kris kras combinaties kunt vormen. De scatters kun je herkennen aan het kruisje.

game 2000 slot

Behalve de scatters kan de Mystery Club ook een aangename verrassing opleveren want slechts twee van deze symbolen leveren een mystery prijs op. Dit was in de jaren negentig een van de spannende momenten wanneer je dit spel bij een cafetaria of patatzaak speelde want twee mystery symbolen konden zomaar 100 punten opleveren.

Twin Player Modus en de Paytable

Stakelogic heeft meerdere Twin Player varianten op de markt gebracht en wij van GokkastenStip.nl vinden dat dit extra spanning toevoegt. Als speler kun je zelfstandig bepalen of je met één of twee gokkasten wilt spelen. 

De Paytable van de Game 2000 zul je boven de rollen aantreffen. Als er symbolen met een kruisje worden aangeduid betekend dit dat het gaat om scatters. De uitbetalingen van symbolen worden direct aangepast zodra je met een hogere inzet speelt. Wij nemen hier alsnog even de winstcombinaties met je door gebaseerd op een inzet van €1 per kast.

Een enkele kers is 5 credits waard oftewel €1. Twee kersen sinaasappels of citroenen zijn 5 credits waard. Draai je er drie dan pak je voor citroenen en sinaasappels 80 credits terwijl kersen 200 punten opleveren. Alle andere symbolen leveren in kris kras formatie een prijs op. Drie druiven, pruimen, aardbeien en klavers zorgen voor 40 punten.

Drie rode sterren of meloenen zijn goed voor 200 punten. De beste uitbetaling pak je met klokken en SLP symbolen, deze zijn namelijk 500 credits waard oftewel €100. Twee mystery symbolen leveren een prijs van 10 tot 200 punten op terwijl drie zorgen voor 20 tot 500 credits.

Wat is onze beoordeling van de Game 2000 Gokkast?

Als je de Club 2000 gokkast hebt gespeeld dan kun je dit spel eigenlijk overslaan. De Game 2000 is namelijk vrijwel identiek alleen zijn er een paar onopvallende aanpassingen gemaakt. Als je in de jaren negentig een gokje waagde dan zal je deze fruitkast direct herkennen.

Het was naast de Random Runner een van de favoriete fruitautomaten onder bezoekers van de friettent, afhaalchinees en gokhal.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip