Super Lady Luck
3.0/5

Super Lady Luck


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Super Lady Luck

De volgende iSoftBet video slot dat wij toevoegen is de Super Lady Luck 3D slot met niet één maar twee progressieve jackpots! Dit spel is ontzettend mooi ontworpen en met 243 verschillende manieren om te winnen en dat gekoppeld aan twee verschillende jackpots maakt het een 3D gokkast om zeker een keer te proberen.

Het thema is gebaseerd op de geanimeerde serie Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir. Wat het theoretische uitbetalingspercentage betreft is dat met 95.46% net onder gemiddeld en de variantie is medium.

Hoe werkt de Super Lady Luck Gokkast?

Het speelrooster van Super Lady Luck bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 243 ways to win.Inzetten kan van een een inzetstaffel van 50 eurocent tot maximaal 500 euro per draai.

De spelinterface is ook uniek doordat je vijf inzet keuzes krijgt. De muntwaarde kun je wel instellen vanaf 1 eurocent tot 10 eurocent per ronde, vervolgens kun je met vijf inzetstaffels spelen. Met prachtige beelden en realistische 3D elementen behoort Super Lady Luck echt tot een van de mooiste 3D gokkasten.

Om kans te maken op een van de progressieve jackpots zul je met de max bet moeten spelen en dat kan vanaf 50 euro per spin.

De premium symbolen bestaan uit de verschillende karakters van dit slot waarbij lady luck in een kostuum met lieveheersbeestjes het meeste waard is. Uitbetaling van vijf dezelfde premium symbolen leveren een bedrag van 2.000 credits tot 15.000 credits op.

Het uitklappende wildsymbool is de dame verkleed als een zwarte kat en is de aartsrivaal van lady luck . Dit wild kan ervoor zorgen dat je extra winnende combinaties kunt draaien en mocht het bonussymbool vlakbij het wildsymbool vallen dan kun je het Black Cat Wheel bonusspel spelen waarbij je de Black Cat jackpot kunt winnen.

Gedurende het basisspel kan de random respin untill a win feature geactiveerd worden waarbij je respins verdient totdat er een winnende combinatie valt. Via het scatter symbool kun je gratis speelrondes verdienen afhankelijk van de hoeveelheid scatters dat je draait.

De free spins bonus

Om de free spins bonus te bereiken heb je minstens drie scatters nodig, de staffel aan gratis spins is als volgt;

  • drie scatters: 10 free spins
  • vier scatters: 15 free spins
  • vijf scatters: 20 free spins

Tijdens de gratis speelrondes kan het voorkomen dat Super Lady Luck tevoorschijn komt waarbij de speciale Ring feature wordt geactiveerd. Tijdens de Ring feature kunnen symbolen op de rollen 1 tot en met 3 gekopieerd worden.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip