Super Joker
3.0/5

Super Joker


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Super Joker

Super Joker is een van de classic slots van Pragmatic Play dat je bij Circus Casino kunt spelen. Wat het design en spelverloop betreft lijkt dit spel verdacht veel op de Fire Joker gokkast van Play ‘N Go. Pragmatic Play heeft een glinsterende disco achtergrond met sprankelende fruitkast symbolen toegepast. Als je een winnende combinatie draait wordt de winstcombinatie bovenaan duidelijk weergegeven.

Zoals gebruikelijk bij fruitautomaten met een oud ontwerp zijn er niet heel veel features. Er is een respin feature dat actief wordt als je twee rollen met hetzelfde symbool vult maar geen winst pakt. Daarnaast is er nog een bonus rad met multipliers dat geactiveerd wordt zodra je het hele speelveld met hetzelfde symbool weet te vullen.

De RTP komt met 96,52% dik boven het gemiddelde uit. De variantie is medium en de maximale winst is 1.500x de inzet.

Werking van de Super joker gokkast

Super joker is een 3-reel gokkast met drie rijen en 5 vaste lijnen. Winnende combinaties worden gevormd zodra je drie dezelfde symbolen weet te landen. De symbolen komen gestapeld voor zodat het eenvoudiger wordt om het speelveld te vullen met hetzelfde symbool. Inzetten kan vanaf €0,05 tot maximaal €25 per draai.

De enkel, dubbel en triple BAR symbolen betalen het minste uit. Hiermee pak je een uitbetaling van 0,4x tot 1x de inzet. Met drie kersen, citroenen, sterren en klokken pak je een bedrag van 1,2x tot 3x de inzet. Het dimant symbool is het meeste waard en zorgt voor een maximale uitbetaling van 6x de inzet.

De joker telt als wild symbool en kan dus alle andere symbolen vervangen om een winstcombinatie aan te vullen of te vormen. Drie jokers is goed voor 15x de inzet.

De uitbetalingen zijn niet denderend maar dat wordt goed gemaakt door de stacked symbolen en de features die wij hieronder omschrijven.

Respin Untill You Win

Als je twee rollen met identieke symbolen weet te vullen dan wordt de respin untill you win feature geactiveerd. Zoals de benaming al aanduidt ontvang je nu respins terwijl de twee rollen worden vastgehouden. Dit gaat net zolang door totdat je een winstcombinatie te pakken hebt. De respin feature zorgt er in ieder geval voor dat je gegarandeerd winst pakt.

Double Multiplier Wheel

Zodra je het scherm van de Super Joker gokkast met hetzelfde symbool weet te vullen wordt de Double Multiplier Wheel feature actief. Dit gebeurt trouwens ook als er wilds voorkomen. Boven het speelscherm krijg je nu een mini rad met vermenigvuldigers te zien. De multipliers hebben een waarde van x2 tot x20 de inzet.

Het rad is in twee segmenten opgedeeld. Op het onderste segment komen de lagere multipliers voor en als je op het pijltje ‘UP’ terecht komt worden de wat hogere multiplier actief. Als het lukt om het scherm met jokers te vullen en de maximale multiplier te ontgrendelen dan pak je de maximale winst van 1.500x de inzet.

Wat is onze beoordeling van de Super Joker Fruitkast

De Super Joker fruitkast zorgt voor een hoop speelplezier onder de liefhebbers van ouderwetse fruitautomaten. Origineel is dit spel natuurlijk niet maar de RTP is flink boven het gemiddelde en de twee features werken goed samen. Wij konden het speelveld regelmatig met hetzelfde symbool vullen tijdens onze testsessie. De respin feature valt regelmatig en het bonus rad zorgt voor de nodige spanning.

Geniet hier eerst van het gratis demospel voordat je voor geld gaat gokken. Andere classic slots die we je onder de aandacht willen brengen zijn Super 7’s van Pragmatic Play en Hit it Hard van Elk Studio’s.

Pluspunten
  • Prima classic slot met een hoge RTP
  • Respin feature als je twee rollen met hetzelfde symbool vult
  • Doulbe Multiplier Wheel zodra he gehele speelveld met een winstcombinatie gevuld is
Minpunten
  • Dit spel is in feite een koon van Fire Joker van Play 'N Go
© Copyright 2023 Gokkasten Stip