Fire Joker
4.0/5

Fire Joker


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Fire Joker

De Fire Joker Fruitautomaat is een gokkast met weinig toeters of bellen zoals dat bij de meeste klassieke speelautomaten het geval is. Leuk om te weten is dat je per beurt tot 800 keer de lijnwinst kunt winnen. Inzetten op Fire Joker kan vanaf €0.05 tot maximaal €100 per ronde waardoor je met bij een maximale inzet met een enkele draai €80.000 kunt winnen.

Een rad met vermenigvuldigers en de re-spins of fire voegen extra sensatie toe aan deze fruitkast. Play ‘N Go heeft de afgelopen maanden een aantal top gokkasten uitgebracht want behalve de Fire Joker kun je ook de Mystery Joker 6000 proberen. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96.15% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Fire Joker Fruitautomaat?

De Fire Joker gokkast heeft drie rollen met drie rijen met vijf winstlijnen. De gewenste inzet selecteren kan onderaan ingesteld worden.

De premium symbolen bestaan uit fruitstukken, zevens, sterren en BAR’s en leveren een uitbetaling van 15x tot 25x de inzet op als je een winnende combinatie van drie stuks weet te landen. De verschillende fruitstukken en de X kunnen voor een uitbetaling van 2x tot 7x de inzet zorgen.

Een winnende combinatie van drie jokers zorgt voor de hoogste uitbetaling, namelijk 80x de lijninzet.

Joker Respins en Wheel of Multipliers

Er zijn twee extra functies die we hieronder verder bespreken;

  • Joker Wild: Het joker symbool is wild en vervangt alle andere symbolen als dit tot een winnende combinatie leidt.
  • Als twee rollen dezelfde symbolen bevatten maar er is geen winnende combinatie dan krijg je een re-spin of fire. Weet je dan alsnog geen drie gelijke symbolen op alle rollen te krijgen dan kan je aan het rad van vermenigvuldigers (wheel of multipliers) draaien met de kans om de lijnwinst met 10x te vermenigvuldigen.

Met een beetje geluk draai je het speelveld vol met jokers en pak je de multiplier van 10x waarmee je 800x de inzet pakt!

Wat vinden wij van de Fire Joker Gokkast?

Als je op zoek bent naar een ouderwetse fruitautomaat dat lekker weg speelt en de potentie heeft om een flinke uitbetaling uit te keren dan is de Fire Joker van Play ‘N Go het proberen waard. Vooral de respin feature en het wheel of multipliers spel kunnen een mooie uitbetaling opleveren. De maximale uitbetaling bedraagt 800x de inzet, dat is een stuk lager dan we van de modernere slots gewend zijn. Voor een ouderwetse fruitkast is het echter niet verkeerd.

Tegenwoordig hebben de moderne video slots allerlei ingewikkelde bonus mechanismes en extra features dat het lastig is om te begrijpen wat er gaande is. Met de Fire Joker fruitkast van Play ‘N Go zul je hier geen last van hebben!

Pluspunten
  • Bovengemiddelde RTP
  • Joker respins feature
  • Wheel of Multipliers bonusrad
Minpunten
  • De maximale winst met één draaibeurt is een beetje beperkt
© Copyright 2023 Gokkasten Stip