Super 7’s
4.0/5

Super 7’s


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Super 7’s

Als je op zoek bent naar een ouderwetse fruitkast dan zal het spelen van de Super 7’s van Pragmatic Play aan jouw wensen voldoen. Het voordeel van traditionele fruitautomaten is dat er geen ingewikkelde bonus features zijn inbegrepen, je klikt op de knop, de rollen draaien en je ziet of je wat wint of juist niet.

Play ‘N Go en Stakelogic hebben een leuke verzameling aan klassieke gokkasten maar ook Pragmatic Play produceert regelmatig leuke fruitkasten. Het theoretische uitbetalingspercentage van Super 7’s is 96,50% en de variantie is medium tot hoog.

Hoe werkt de Super 7’s Fruitkast?

Het speelveld van de Super 7’s gokkast bestaat uit vijf rollen, drie rijen met vijf lijnen. Er zijn verder geen toeters of bellen wat features betreft, het draait allemaal om het landen van winnende combinatie en met een beetje geluk met de best uitbetalende symbool.

Voor geld spelen kan vanaf vijf eurocent tot maximaal honderd euro per draai. De maximale winst bedraagt 1.000x de inzet en daar heb je vijf rode zevens voor nodig, speel je met 100 euro per draai dan win je dus 100.000 euro!

De overige symbolen bestaan uit de fruitstukken pruimen, peren, sinaasappels, druiven en kersen waarmee je respectievelijk 40x tot 200x (met vijf kersen) de inzet wint als je vijf dezelfde weet te landen.

Vijf klokken leveren 200x de inzet op en de ster scatters zijn goed voor 250x de inzet. Het voordeel van de scatters is dat deze op elke positie op de rollen voor een uitbetaling zorgen.

Verder valt er weinig over deze gokkast te vermelden, het is een kwestie van spelen maar.

Wat vinden wij van de Super 7’s Gokkast?

Wij zijn gek op dit soort speelautomaten want soms wil je gewoon lekker gokken zonder al die extra functionaliteit. De scatters leveren dus gee free spins op maar kunnen wel je portemonnee spekken.

De doelstelling is dus eigenlijk alleen maar vijf rode zevens te landen en het liefst met een zo hoog mogelijke inzet. Ben je eigenlijk op zoek naar een klassieke fruitkast met wat meer features dan kunnen wij je iSoftBet’s Hot Spin Deluxe aanbevelen.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Zodra je uitgespeeld bent op het demospel en voor geld wilt gokken bij een online casino dan adviseren wij je om bij een betrouwbare aanbieder met een Nederlandse kansspelvergunning te spelen.

Als nieuwe speler ontvang je doorgaans een welkomstbonus in de vorm van gratis speelgeld of bonus spins. Bovendien zul je hier alle speelautomaten van Pragmatic Play vinden dat je zowel gratis als voor geld kunt spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip