Hit it Hard
4.0/5

Hit it Hard


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hit it Hard

Hit it Hard is een fruitautomaat van Elk Studio’s met speciale bonus features en een jaren tachtig achtergronddeuntje. Elk Studio’s brengt wel vaker klassieke fruitautomaten uit met slechts drie rollen zoals Route 777, Hit it Big en Win Win.

En elke keer lukt het om unieke spelelementen toe te voegen zoals de bijzondere bonussen die je tijdens free spins kunt verdienen met Hit it Hard.

De Hit it Hard fruitkast heeft een uitbetalingspercentage van 96,3% en is gekoppeld aan een hoge variantie.

Als je met een maximale inzet speelt kun je maar liefst € 250.000 winnen!

Hoe werkt de Hit it Hard Classic Slot?

Het speelveld bestaat uit drie rollen met vijf lijnen en inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

Tijdens het basisspel komen er behalve reguliere wilds (op de rollen 2 en 3) zijn ook wild multipliers voor van 2x tot 5x (alleen op de derde rol). De wild multipliers kunnen ook voor een re-spin zorgen waarbij het wild blijft plakken op de rol, dit gebeurt alleen als er met het wild geen winnende combinatie is gevormd.

De symbolen bestaan uit verschillende fruitsoorten, BAR symbolen en Zevens zoals je dat van oude fruitmachines gewend bent.

De groene, blauwe en rode zevens betalen het beste uit en hiermee pak je dan ook vanaf 10x tot 50x de inzet als je er drie van weet te landen.

De BAR symbolen leveren een uitbetaling op van 3x tot 5x op afhankelijk van of je drie stuks van een enkele, dubbele of triple BAR weet te draaien.

Bij Hit it Hard betalen winnende combinaties met fruitsymbolen het laagste uit, hiermee pak je 0,5x tot 1,5x de inzet.

Free spins bonus met unieke Features

Als het je lukt om de dobbelsteen symbool in het midden van de derde rol te landen dan gaat het unieke bonusspel van start.

Het dobbelspel gaat nu van start en om in het bonusspel te blijven is het de bedoeling dat je met elke bonus feature wint zodat je extra worden met het dobbelsteen krijgt.

Behalve free spins met een multiplier zijn er ook unieke extra features dat je kunt winnen;

  • Lucky Ballz: Een mini flipperkast spel met vier kansen
  • Quantum Leap: Je neemt een stap groter dan het aantal ogen op de dobbelsteen
  • Stacked Wilds: Een stacked wild spin met een stack op de 2e rol, vervolgens een spin met een stack op de derde rol en tot slot een spin met een stacked wilds op de 2e en 3e rol
  • Power Run: Je wint alle features dat je passeert
  • Super Ballz: Een oneindig aantal kansen op de mini flipperkast totdat het balletje twee keer in dezelfde slot valt
  • Wild Spins: Je ontvangt 10 Wild Spins met een multiplier op de derde rol
  • Break the Bank: Dit is verreweg de beste feature want spaar twee sleutels, kraak de bank en win tot maximaal 2500x de inzet

Tijdens de bonus kan het hard gaan want stel je ontvangt de 20x multiplier en je weet nog een dobbelsteen te landen op de derde rol dan ontvang je 200x de inzet!

Ons eindoordeel van de Hit it Hard Gokkast

Elk Studio’s weet altijd weer voor een verrassing te zorgen zodra zij een classic slot uitbrengen. Op visueel vlak ziet dit slot er prima uit en het bonusspel is ontzettend leuk bedacht.

Hoewel het basisspel simpel in elkaar steekt vallen er toch regelmatig winnende combinaties. Het vallen van de bonusronde kan soms even op zich laten wachten maar dan heb je ook wat.

Wij vermoeden dat dit spel zeker in de smaak zal vallen bij liefhebbers van klassieke fruitkasten!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip