Mega Runner
3.0/5

Mega Runner


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Mega Runner

Als je een fan bent van gokkasten uit de jaren negentig dan is de nieuwe Mega Runner gokkast van Stakelogic er een om te spelen. Eindelijk brengt Stakelogic weer eens een slot uit dat niet in de Timer reeks categorie kan worden ingedeeld. Dit spel heeft wat weg van slots als de Top Slam en Golden wild Arcade.

Wij hebben tijdens het testen ontzettend genoten, waarom kun je verderop in onze review ontdekken. Tijdens het spelen lijkt het alsof je in een speelhal speelt. De bijbehorende geluiden en fruitkast symbolen helpen daarbij.

Wij adviseren je om de Super Stake feature te activeren want daarmee kunnen wildsymbolen op de rollen B, C en D landen. Hiermee pak je dus sneller winstcombinaties en de indeling van de vaste lijnen helpt daarbij. Ondanks dat alle uitbetalingen van links naar rechts gelden kan je ook prijzen winnen als je bijvoorbeeld opeenvolgende symbolen via een vaste lijn op de rollen B, C en D of zelfs C, D en E draait. Het is een simpele opzet maar het werkt geweldig.

De RTP is zoals bij veel klassiekers van deze spelprovider 95%. De volatiliteit is laag waardoor je regelmatig wint. De maximale uitbetaling is slechts 110x de inzet. Wij verwachten dat je dit spel binnenkort bij BetCity kunt spelen.

Mega Runner Specificaties

SoftwareStakelogic
Release Datum31/05/2022
RTP95%
VariantieLaag
Winlijnen15
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€100
Maximale winst110x de inzet

Werking van de Mega Runner Gokkast

De Mega Runner is een 5-reel gokkast met drie rijen en vijftien vaste lijnen. Zo zijn er vanaf de eerste, tweede en derde rol vijf lijnen. Zodoende pak je dus ook winst als je bijvoorbeeld op de rollen 3, 4 en 5 winnende combinaties landt. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 en dat wordt verdubbeld als je de Super Stake feature inschakelt. Winnen doe je door minstens drie dezelfde symbolen op een vaste lijn te landen.

mega runner fruitkast

De symbolen zijn gestapeld waardoor het niet al te moeilijk is om meerdere rollen of zelfs het gehele speelveld met hetzelfde symbool te vullen. De standaard uitbetalingen zijn ook niet verkeerd. Drie dezelfde sinaasappels, pruimen, peren en klokken zorgen voor 4x de inzet. aardbeien, druiven, meloenen en zevens leveren 8x de inzet op.

Via de dubbele play knop links van het speelveld kan je turbo spins inschakelen. Hiermee worden de rollen versnel afgedraaid. Een handige optie aangezien de auto play functie niet beschikbaar is bij legale goksites.

Gok Feature

Zodra je een prijs hebt gewonnen op de Mega Runner kan je gebruik maken van de gok feature. Het betreft een kop of munt spel waarmee je de winst kunt verdubbelen. Je kunt tot vijf keer achter elkaar gokken maar let er wel op dat je de complete winst verspeelt als je verliest.

Overlay Ster Symbolen

Symbolen met de laagste waarde hebben overlay sterren waarmee je met drie overlay sterren 20x de inzet wint. De overlay sterren komen voor bij sinaasappels, pruimen, peren en klokken. Een mengsel van deze symbolen zorgt voor de reguliere uitbetaling van 4x de inzet.

Super Stake Wilds

De middelste drie rollen kunnen wilds bevatten maar alleen als je de Super Stake feature activeert. Dat kan met een inzet vanaf €0,20 tot maximaal €200 per draai. Via de wildsymbolen draai je veel sneller winnende combinaties, vooral doordat ze in het midden van het speelveld zijn opgesteld.

Wat is onze beoordeling van de Mega Runner Fruitkast?

De Mega Runner is genieten geblazen voor nostalgische spelers zoals ons. Een hekelpunt is de maximale winst van slechts 110x de inzet maar dat hoort nu eenmaal bij retro gokkasten. Dankzij de indeling van de vaste lijnen en de lage variantie heb je binnen een paar draaibeurten al prijs.

Om grotere geldbedragen te winnen speelt de Super Stake feature een belangrijke rol. Je kunt ook zonder wilds mooie combinaties landen maar de wildsymbolen maken het een stuk eenvoudiger. Speel dit spel niet met de gedachte om grote geldbedragen te winnen. Als je met een maximale inzet van 200 euro speelt (met Super Stake) dan kun je maximaal €44.000 winnen. Had de maximale winst iets hoger geweest dan had dit spel een score van vier sterren gekregen.

Als je op zoek bent naar spectaculaire slots met volop actie en een hoge winstpotentie dan is de Mega Runner niet voor jou. Wat dat betreft kan je dan beter East Coast vs West Coast van NoLimit City spelen. Geniet hier eerst van het gratis demospel of maak alvast een account aan bij een legaal online casino.

Pluspunten
  • Een echte retro gokkast
  • Vijftien vaste lijnen
  • Wildsymbolen als je de Super Stake activeert
Minpunten
  • De RTP mag best iets hoger
  • Je kunt maximaal maar 110x de inzet winnen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip