Golden Wild Arcade
3.0/5

Golden Wild Arcade


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Golden Wild Arcade

Golden Wild Arcade is een online gokkast dat is geproduceerd door Stakelogic. Dit slot is gebaseerd op de fysieke speelautomaat Golden Wild van Reflex Gaming. Dit is een typische jaren negentig gokkast dat als multiplayer in de speelhallen te spelen is. Stakelogic weet oude gokkasten een nieuw leven in te blazen door ze online uit te brengen. Het resultaat is dat je nu lekker vanuit huis kunt genieten en terwijl je profiteert van een hogere RTP. Momenteel is dit spel uitsluitend bij Unibet te spelen waar je waarschijnlijk vanaf de zomer van 2022 een account aan kunt maken.

De Golden X wild symbool speelt de belangrijkste rol. Hiermee kun je namelijk behalve winstcombinaties aanvullen ook nog een multiplier verdienen. Dan is er nog een mysterie jackpot dat op elk willekeurig moment kan vallen. Helaas ontbreekt de Super Stake feature zodat er geen extra opties zijn. Verder is dit dus een vrij simpele gokkast om te spelen.

De RTP van Golden Wild Arcade is met 95,25% een stuk hoger als de fysieke fruitkast. De variantie is laag en de maximale winst is ongeveer 500x de inzet.

Werking van de Golden Wild Gokkast

Het speelveld van Golden Wild bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 9 vaste lijnen. Je speelt met minsten twee credits per draai en een enkele credit heeft een waarde van €0,20. Inzetten kan dus vanaf €0,40 tot maximaal €100 per draai als je met 500 credits speelt. Om een winstcombinatie te vormen heb je minstens drie keer hetzelfde symbool van links naar rechts op een vaste lijn nodig.

golden wild arcade gokkast

Kersen, citroenen, sinaasappels en pruimen hebben de laagste waarde en vijf van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling van 1x tot 10x de inzet afhankelijk met welke staffel je speelt. Druiven, meloenen en klavers zijn meer waard, hiermee pak je 5x tot 50x de inzet.

Rode zevens en blauwe BAR symbolen leveren het meeste op. Hiermee pak je 10x tot 100x de inzet.

Golden X Wild

Let tijdens het spelen vooral op het Golden X symbool want dit telt als wild en kan alle andere symbolen vervangen om een winstcombinatie te vormen of aan te vullen. Als je een winnende combinatie vormt met het wild ontvang je ook nog een willekeurige vermenigvuldiger van x1 tot maximaal x5. De maximale winst is dus alleen met het wild symbool haalbaar.

Golden X Wild multiplier

Mysterie Jackpot

De mysterie jackpot bedraagt maximaal 5.000 en kan op elk willekeurig moment vallen. Als regel geldt dat hoe hoger je inzet, hoe meer kans je maakt op de jackpot. Via de win chance meter kan je in de gaten houden of de kans op het vallen van de jackpot groot of klein is.

Ons advies is om pas de inzet te verhogen als de win chance meter volledig in het groen staat. Verhoog alleen de inzet als je het geld kunt missen!

Wat vinden wij van de Golden Wild Arcade Fruitkast?

Het lukt Stakelogic keer op keer om van gokkasten uit de speelhal vrijwel perfecte online varianten te maken. Golden Wild Arcade is een prima fruitkast voor spelers die niet van teveel features houden. Het gaat voornamelijk om het landen van winnende combinaties en als je dan een Golden X wild weet te landen met een gunstige vermenigvuldiger kan je alsnog een mooi bedrag winnen.

Ons favoriet is nog steeds de Random Runner van Stakelogic maar de Joker Super Reels gokkast van ReelPlay is ook de moeite waard.

Pluspunten
  • Leuke bonus features zoals een knock out bonus
  • Spannende free spins bonus met een x2 vermenigvuldiger
  • Het woordje ROCKY draaien levert 5x de inzet op
Minpunten
  • Leuke bonus features zoals een knock out bonus
  • Spannende free spins bonus met een x2 vermenigvuldiger
  • Het woordje ROCKY draaien levert 5x de inzet op
© Copyright 2023 Gokkasten Stip