East Coast vs West Coast
5.0/5

East Coast vs West Coast


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » East Coast vs West Coast

East Coast vs West Coast is een van NoLimit City gokkasten dat in 2021 net na San Quentin xWays is uitgebracht. Het prachtig uitgevoerd thema gaat over de de strijd in de jaren negentig tussen de gangster rappers gevestigd aan de oostkust en westkust in de Verenigde Staten van Amerika. De oost en westkust zien we op de achtergrond terwijl we op de rollen symbolen in graffiti stijl aantreffen. Dit spel vertolkt de strijd tussen rappers waardoor verschillende doden vielen waaronder Tupac en The Notorious B.I.G.

We wijn inmiddels van NoLimit City gewend dat er een hele reeks aan extra features aan hun spellen wordt toegevoegd. East Coast vs West Coast is daar geen uitzondering op. Laten we beginnen met een xWays mechanisme waarmee bij dit spel een gigantisch aantal winstlijnen ontstaan. Er is een respins bonusspel en er zijn maar liefst drie gratis spins bonusrondes. Ongeduldige spelers kunnen dankzij de bonus buy feature direct aan de slag.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,04% goed. De variantie is ontzettend hoog en de maximale winst bedraagt 30.618x de inzet.

East Coast vs West Coast specificaties

SoftwareNoLimit City
Release Datum02/02/2021
RTP96,04%
VariantieHoog
Winlijnen243 ways to win
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€100
Maximale winst30.618x de inzet

Werking van de East Coast vs West Coast Gokkast

Het speelveld van East Coast vs West Coast bestaat standaard uit vijf rollen ,drie rijen met 243 manieren om te winnen. Via het xWays mechanisme kan het aantal ways to win naar maximaal 84.375 worden uitgebreid. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai. Winstcombinaties worden gevormd door minimaal drie dezelfde symbolen op aangrenzende rollen vanaf de linkerkant te landen.

De symbolen passen bij het hiphop thema. Zo zijn de speelkaartsymbolen in graffiti stijl en leveren ze zoals gebruikelijk het minste op. Vijf van dezelfde soort is goed voor 1,5 tot 1,75x de inzet. Een gettoblaster, pitbull, en dollar biljetten zijn meer waard. Hiermee pak je bij vijf stuks 2x tot 7,5x de inzet.

Het wildsymbool lijkt op een gouden boksbeugel en vervangt alle uitbetalende symbolen om een winstcombinatie aan te vullen of te vormen.

Boosters

East Coast vs West Coast heeft vijf boosters waarmee je extra winst kunt pakken. Dit zijn speciale symbolen waarmee je speciale features ontgrendeld. Als je regelmatig NoLimit City gokkasten speelt dan zul je de boosters vast herkennen.

  • xWays: dit symbool verandert in 2 tot 3 van dezelfde soort als het uitbetalende symbool.
  • xNudge Wilds: wildsymbolen van drie rijen hoog die altijd nudgen om volledig in zicht te zijn. Elke nudge verhoogt de multiplier met +1.
  • Multipliers: symbolen worden met elkaar vermenigvuldigt zodat er meer ways to win ontstaan.
  • Linked Reels: twee of meer rollen worden aan elkaar verbonden zodat ze dezelfde symbolen vertonen.
  • Infectious xWays: andere symbolen worden geïnfecteerd zodat er meer xWays ontstaan. Bovendien wordt de rij dan ook uitgebreid.

Gratis Spins Bonusspel

Om de gratis spins bonus te ontgrendelen heb je minstens drie scatters nodig. Mocht je er twee draaien dan ontvang je de Drive-By Respin bonus. Je ontvangt een respin waarbij een willekeurig booster wordt geselecteerd.

Drie of vier scatters levert 8 tot 10 East Coast of West Coast spins op. De keuze is aan jou. Tijdens East Coast spins zorgt elke draai voor het Infectious xWays symbool op de laatste 3 rollen.

Boven het speelveld zie je dat op de eerste twee rollen een wegversperring. als je een scatter weet te landen ontvang je 2 extra spins en wordt een wegversperring verwijderd. als je beide wegversperringen weet te verwijderen dan wordt het bonusspel in de Coast to Coast bonusronde omgezet.

De West Coast spins werken vrijwel hetzelfde. Maar nu worden de laatste twee rollen van een blokkade voorzien. In plaats van xWays pak je tijdens deze bonusronde de overige vier boosters.

Als je vijf scatters weet te landen speel je het Coast to Coast bonusspel. Je ontvangt nu 12 Coast to Coast spins. Dit is de meest gewenste bonusronde want hier zijn geen wegversperringen en zorgt elke draai voor twee boosters. Het is ook mogelijk om een van de overige bonusronde op te waarderen.

Bonus Buy Opties

Als je het basisspel liever overslaat kan je een van de bonusrondes kopen. Voor 80x de inzet kan je de East Coast of West Coast bonus kopen terwijl de Coast to Coast bonus 420x de inzet bedraagt.

Wat vinden wij van de East Coast vs West Coast Slot?

De NoLimit City gokkasten hebben niet alleen de leukste thema’s maar ook de beste features. Als we dit spel bijvoorbeeld met Pimped van Play ‘N Go vergelijken dan hebben de thema’s hetzelfde concept maar het grote verschil zit hem in het spelverloop.

Het basisspel op zich is goed te doen en als je twee scatters landt krijg je een drive by bonus en kan je alvast een van de boosters in werking zien treden. De gratis spins bonusrondes zijn geweldig en als het lukt om de Coast to Coast bonusspel te spelen dan kan je echt een vet bedrag winnen.

Probeer hierboven alvast het gratis demospel of maak een account aan bij Betcity waar je alle NoLimit Slots kunt spelen.

Pluspunten
  • Geweldig ontworpen hiphop thema
  • Vijf bonus boosters
  • Drive By Respins bonus
  • Drie verschillende bonusrondes
Minpunten
  • De volatiliteit is ontzettend hoog, let dus op dat je niet te hoog inzet
© Copyright 2023 Gokkasten Stip