Top Slam Arcade
3.0/5

Top Slam Arcade


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Top Slam Arcade

De Top Slam arcade is een online variant van één van de jaren negentig gokkasten. Stakelogic heeft inmiddels een complete reeks aan speelautomaten voor Nederlandse spelers en daar kan Top Slam aan toegevoegd worden. Het thema is dat van een traditionele fruitkast en lijkt een beetje op de Grand Slam fruitautomaat. Tijdens het spelen krijg je het gevoel dat je in de snackbar op je bestelling aan het wachten bent terwijl je een gokje waagt. Een nadeel is dat dit spel vooralsnog alleen bij Unibet te spelen is.

Bijzonder veel features zijn er niet maar dat wil je ook niet als je liefhebber bent van oudere fruitautomaten. Er is een wild symbool dat scattered kan landen, een gok optie en je kunt een mysterie prijs winnen. Oh ja, er is ook nog een mysterie jackpot dat maximaal €5.000 kan uitkeren. De club meter zoals je van gokkasten van vroeger gewend bent heeft bij dit spel niet echt een functie.

Doordat er nogal wat haperingen voorkwamen met de jackpot variant hebben wij de reguliere Top Slam gokkast als demospel toegevoegd.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 95% en de variantie is laag. De maximale uitbetaling is ongeveer €5.000 maar daarvoor moet je wel de volle jackpot winnen.

Werking van de Top Slam Arcade Gokkast

Het speelveld van Top Slam Arcade heeft vijf rollen, drie rijen met 9 vaste lijnen. Een winnende combinatie wordt gevormd zodra je drie of meer dezelfde symbolen op de lijnen weet te landen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai. Wat opvalt is dat de Super Stake feature niet aanwezig is.

top slam arcade gokkast

De symbolen bestaan uit verschillende fruitstukken, klavertjes vier en klokken. De laagste uitbetaling van 10x de inzet pak je met vijf kersen of sinaasappels. Citroenen, pruimen en aardbeien betalen maximaal 25x de inzet uit. Klavertjes vier, druiven en meloenen leveren een uitbetaling van 50x de inzet op.

Klokken tellen als premiums en kunnen voor een uitbetaling van 200x de inzet zorgen. Draai je slechts drie klokken dan pak je alsnog 10x de inzet. Het ster symbool telt als wild dat ervoor zorgt dat je eenvoudiger winstcombinaties kunt landen.

Mysteriesymbolen

De TS symbolen kunnen een mysterieprijs opleveren als je er drie of meer van op het speelveld draait. Het maakt niet uit waar ze landen want deze betalen in scattered modus uit. Drie mysteriesymbolen leveren een bedrag van 5x tot 20x de inzet. Lukt het om er vijf te landen dan pak je een uitbetaling van 20x tot 100x de inzet.

Mysterie Jackpot

De mysterie jackpot van Top Slam Arcade kan op elk willekeurig moment vallen. Een hogere inzet zorgt ervoor dat de kans groter is om de jackpot te winnen. Via de ‘Win Chance’ meter kan je zien of de kans groot is dat de jackpot valt. Staat de meter helemaal in het groen dan is het verstandig om de inzet een beetje te verhogen.

De jackpot is gekoppeld aan alle Stakelogic fruitkasten met een mysterie jackpot zodat de jackpot stand progressief oploopt. Let op! Zoals eerder vermeld hebben wij het demospel van de reguliere variant zonder jackpot toegevoegd.

Wat vinden wij van de Top Slam Arcade Gokkast?

De Top Slam Arcade fruitautomaat is gericht op spelers die graag eenvoudige fruitkasten spelen. Als jouw voorkeur uitgaat naar slots met veel features dan kan je dit spel beter overslaan. De maximale uitbetaling van het basisspel is 200x de inzet dat op zich niet verkeerd is voor een ouderwetse fruitautomaat.

Het spelverloop is vergelijkbaar met andere classic slots van Stakelogic. De Super Stake feature is echter niet aanwezig.

Stakelogic heeft net als GreenTube een hele reeks aan klassiekers dat je bij Circus Casino voor geld kunt spelen.

Pluspunten
  • Wild symbolen om sneller winstcombinaties te landen
  • Mysterieprijzen dankzij de TS symbolen
  • Kans op het winnen van een jackpot prijs
Minpunten
  • De RTP had net even hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip