Jungle Jim Eldorado
4.0/5

Jungle Jim Eldorado


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jungle Jim Eldorado

Jungle Jim El Dorado is een 3D slot van Microgaming dat al vanaf 2016 te spelen is. Het verhaal speelt zich af in de jungle waar Jungle Jim El Dorado de rijkdommen van de Azteken probeert te veroveren.

Inzetten kan vanaf 25 eurocent tot maximaal 25 euro per spin maar gratis spelen kan onbeperkt hier op Gokkasten Stip. Tijdens het spelen ga je samen met Jungle Jim op zoek naar El dorado, de legendarische stad van goud.

Zoals bij andere Microgaming slots spelen de rolling reels een belangrijke rol want die kunnen voor meerdere winnende combinaties zorgen want de symbolen die een winnende combinatie vormen worden namelijk vervangen door nieuwe symbolen. Er is een wild symbool en een scatter waarmee je gratis spins kunt verdienen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,31% goed te noemen.

Speluitleg en twee extra Functies

Er zijn standaard 25 lijnen en in plaats van rollen die draaien vallen de symbolen van edelstenen, schatkisten en panfluiten naar beneden.

Rechtsboven zie je een vermenigvuldiger dat wordt geactiveerd zodra je een winnende combinatie krijgt. De Rolling Reels zorgen ervoor dat er na een winnende combinatie nieuwe symbolen vallen en elke keer na lijnwinst wordt de vermenigvuldiging verhoogt. De schatkisten zijn tijdens het basisspel het meeste waard en kunnen 3.000 munten opleveren.

Het is belangrijk om te weten dat tijdens gratis spins de vermenigvuldiging aanzienlijk hoger wordt want hier kun je een multiplier van 3x tot 15x verwachten.

De Free spins bonus

Free Spins worden door de scatter getriggered en kunnen zelfs worden re-triggered. Met drie scatters ontvang je 10 gratis draaibeurten en mocht je tijdens de free spins ronde opnieuw drie scatters krijgen dan ontvang je nogmaals 10 draaibeurten.

Win tot maximaal 3,680 keer de lijninzet met het spelen van Jungle Jim!

Wat vinden wij van de Jungle Jim Eldorado Gokkast?

De grafische spelelementen van Jungle Jim Eldorado zijn fantastisch uitgewerkt. Het is alleen jammer dat dit spel momenteel nog alleen in flash beschikbaar is waardoor het niet zo goed te spelen is op een mobiel apparaat.

Het spel lijkt erg veel op Gonzo’s Quest waar wij van GokkastenStip toch nog de voorkeur aan geven.

Slots met een vergelijkbare thema zijn Betsoft’s Rooks Revenge en NetEnt’s Gonzo’s Quest

© Copyright 2023 Gokkasten Stip