Rook’s Revenge
4.0/5

Rook’s Revenge


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Rook’s Revenge

Rook’s Revenge is een vrij nieuwe 3D slot van Betsoft Gaming en als je dit spel opent dan is het vrij moeilijk om je lach in te houden, vooral zodra je de vet gezette Rook voorbij ziet komen.

Dit spel doet sterk denken aan Gonzo’s Quest want ook bij Rook’s Revenge zijn er geen draaiende rollen maar vallende blokken. Aangezien Gonzo tot eén van de Spaanse veroveraars behoorde wil de Azteekse Rook nu eindelijk eens wraak nemen.

Qua inleg kun je spelen met een muntwaarde vanaf 25 eurocent tot maximaal één euro. Daarnaast kun je ook nog een inleg per lijn plaatsen. Let met het spelen van Rook’s Revenge vooral op de explosieve vermenigvuldig symbolen want elke keer als een symbool explodeert wordt de vermenigvuldiger verhoogt.

Elke keer als je een winnende combinatie weet te draaien zal Rook met vreugde zijn Azteekse danspasjes tonen. Het spel kun je geheel vrijblijvend hierboven spelen maar je kunt ook een gokje wagen voor echt geld bij een legale goksite. speel je het liefst in een groot scherm? Selecteer dan ‘Speel Rook’s Revenge in een groot scherm’.

Al met al is dit 3D videoslot van Betsoft Gaming een hartstikke leuk spel om te spelen. Met name door Rook kun je lachwekkende momenten meemaken, vooral als je een winst weet te behalen.

Wild symbool, scatters en vermenigvuldiger

Naast het reguliere spel bevat Rook’s Revenge ook nog een paar extraatjes zoals een wild, een scatter en natuurlijk de vermenigvuldiger dat je rechtsonder ziet staan.

Het Azteekse vraagteken symbool is het wild en komt allen voor op de rollen 2, 3 en 4 en vervangt alle andere symbolen.

Het gouden masker is de scatter en dit symbool kan mooi voor extra free spins zorgen. De scatter komt alleen op de eerste drie rollen voor en tijdens de free spins kun je nog meer extra spins verdienen.

De vermenigvuldiger maakt het spelen een stuk spannender vooral met free spins want dan kun de prijs tot maximaal 15x vermenigvuldigt worden. De vermenigvuldig staffel is als volgt;

  • eerste explosie Tijdens het reguliere spel 1x, tijdens 3 spins 3x
  • tweede explosie Tijdens het reguliere spel 2x, tijdens 3 spins 6x
  • derde explosie Tijdens het reguliere spel 3x, tijdens 3 spins 9x
  • vierde explosie Tijdens het reguliere spel 5x, tijdens 3 spins 15x

Zoals je kunt zien is het dus van belang om in de gaten te houden hoeveel symbolen exploderen, op zich eenvoudig bij te houden via de vermenigvuldig tabel rechtsonder in het spel.

Wat vinden wij van Rook’s Revenge?

De flash variant van dit spel was hartstikke leuk maar helaas heeft Betsoft dit niet in HTML5 weten om te zetten. Het basisspel en de free spins bonus blijft desondanks hetzelfde maar op grafisch vlak schiet dit spel nu net tekort. Wat we wel hebben gezien van Betsoft is dat ze nu nieuwe competente developers hebbben aangenomen.

Op zich is dit te begrijpen, ze moesten immers in een kort tijdsbestek alle spellen die in en flash waren ontwikkeld omzetten naar HTML5. Maargoed, andere spellen in dit genre die we kunnen aanbevelen zijn Mayan Eagle en de nieuwe Gonzo’s Gold.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip