Jolly Dicers
5.0/5

Jolly Dicers


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jolly Dicers

Jolly Dicers is een 3D gokkast ontworpen door Dice Labs en uitgebracht op het Silver Bullet platform van Relax Gaming. Dit spel heeft een uniek mechanisme met een takelsysteem om de symbolen rond te slingeren. Het thema speelt zich af op een piratenschip waar de kapitein en zijn handlanger via het roer en takelsysteem jouw aan winnende combinaties proberen te helpen. Het piratenschip vaart uit op open zee dus je kunt geen kant op.

Het takel mechanisme van rollen en symbolen hebben wij niet eerder gezien en het is Dice Labs bijzonder goed gelukt om er niet alleen een prachtig online slot maar ook te zorgen voor een uniek spelverloop. Ook het theoretische uitkeringspercentage van 96,39% is goed met een variantie dat tussen medium en hoog schommelt.

Hoe werkt de Jolly Dicers 3D Gokkast?

Het speelveld bestaat uit een takelsysteem met houten dobbelsteen blokken dat zes blokken hoog en breed is. Er wordt gebruik gemaakt van het Cluster Pays systeem waardoor blokken die winnende combinaties vormen verdwijnen en plaats maken voor nieuwe zodat er cascades aan win combinaties kunnen ontstaan.

Voor geld spelen kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. De rode zegel met een ‘W’ erop is het wildsymbool en vervangt alle symbolen behalve de symbolen met een special functie waar je hieronder meer over kunt ontdekken.

Het uitbetalen van een winnende cluster werkt volgens een wiskundige formule, je neemt het aantal ogen van de dobbelsteen en vermenigvuldigt dat met het aantal symbolen en de inzetwaarde. De waarde van de dobbelstenen wordt in centen uitgedrukt, een enkele oog is 10 cent waard terwijl zes ogen goed is voor 60 cent.

Speciale symbolen

Behalve de dobbelstenen zijn er ook speciale symbolen waarmee je extra winsten kunt pakken, de speciale symbolen zijn als volgt;

  • Magische brouwsel: Als je twee magische brouwsels horizontaal of verticaal tegenover elkaar hebt veranderen alle dobbelstenen ertussenin in de hoogste waarde waardoor de winnende cluster 2,4x de inzet waard wordt (0.6×4).
  • Bom symbool: Symbolen tussen twee bom symbolen worden vernietigd en betalen de waarde van de ogen uit, deze kun je bij elkaar optellen om de waarde van de uitbetaling te bepalen.
  • Pistool symbool: Met twee pistool symbolen tegenover elkaar worden alle symbolen op het speelveld met een hoge waarde (4, 5 en 6) vernietigd en bij elkaar opgeteld om te bepalen hoeveel keer de inzet je wint.
  • Dubbele dolken: Zodra je twee dolken tegenover elkaar hebt worden alle symbolen met een lage waarde (1, 2 en 3) vernietigd en bij elkaar opgeteld.

Free spins bonusspel

Zodra je twee gouden dukaten tegenover elkaar hebt win je zes gratis spins. Voordat je de free spins kunt vrijspelen speel je eerst een extra bonusspel waarmee je twee symbolen met een lage waarde uit de weg kunt ruimen. Bovendien verdien je hiermee ook een multiplier.

Het speelveld wordt aangepast tijdens de free spins bonus zodat er geen omringende symbolen meer zijn. De waarde van de cluster worden met de multiplier vermenigvuldigt om de uitkomst van de winst te bepalen. Je kunt tijdens de free spins bonus geen extra spins verdienen.

De Plank Lopen met de Gamble Feature

Zodra het lukt om zes winnende cascades te draaien tijdens het basisspel of het bonusspel dan zal de gevangene van de piraten de plank lopen.

Uniek is dat dit om percentages gaat waarbij je niet ineens de complete winst kunt verspelen. De hoogste multiplier dat je kunt pakken is 6x de inzet, het hangt er allemaal vanaf waar de gevangene op de plank uitkomt.

Wat vinden wij van de Jolly Dicers 3D slot?

Dit is echt een waanzinnig leuk slot om te spelen. Het lijkt allemaal vrij ingewikkeld maar dat valt reuze mee en dankzij de speciale symbolen valt er in het basisspel voldoende te beleven. De gamble feature is leuk bedacht en de free spins bonus is ook uniek in zijn soort.

De maximale winst dat je kunt behalen is 115.528x de inzet maar dan heb je wel een maximale winst in de basis, de free spins bonus met het gamble game nodig.

Wij hebben tijdens het spelen van dit spel in ieder geval genoten, als je een liefbehher bent van dit type slots dan kunnen wij je Wild Worlds van NetEnt aanbevelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip