Wild Worlds
4.0/5

Wild Worlds


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Wild Worlds

Wild Worlds is een 3D slot van NetEnt dat sinds 9 april bij NetEnt casino’s te spelen is. Het is de taak aan drie knotsgekke vogels om de Wereld in bescherming te nemen door de strijd met monsters aan te gaan.

Wild Worlds maakt gebruik van het Cluster Pays mechanisme met een Avalanche feature. Het uitbetalingspercentage is voor een NetEnt slot is met 96,47% best hoog en dit spel heeft een gemiddelde variantie.

Hoe werkt de Wild Worlds slot?

Wild Worlds bestaat uit een grid van 5×5 symbolen en heeft geen vaste winlijnen. De symbolen komen naar beneden vallen waarbij symbolen die winnende combinaties vormen ontploffen om plaats te maken voor nieuwe. Het is in feite hetzelfde systeem zoals de befaamde Gonzo’s Quest gokkast gebruikt.

Behalve een free spins bonus zijn er twee extra features (Destroy en Hero Wilds features) van belang en daar kun je verder in dit review alle informatie over vinden. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maar liefst 400 euro per spin.

Winnende combinaties en uitbetalingen

De beste winnende combinatie is met het symbool van een paarse kroon met gouden rand gezet in een donkergekleurd edelsteen. Vijf dezelfde betaald 100x de totale inzet uit!

De drie knotsgekke vogels bestaan uit een blauw, paars en groen edelsteen symbool en hebben alle drie dezelfde waarde. Een combinatie van vijf dezelfde vogels levert je 15x de inzet op. De symbolen met de laagste waarde zijn de blauw, paars en groen gekleurde stenen waarmee je tot 4x de inzet wint bij een combinatie van vijf.

Twee extra features

Zoals al eerder besproken zin er twee extra features, dat zijn;

Destroy Feature: Dit komt op willekeurige momenten voor als je net geen lijnwinst hebt behaald. Een van de helden komt nu in actie en vernietigd symbolen die niet van dezelfde kleur zijn zodat er nieuwe symbolen voor in de plaats vallen.

Hero Wilds Feature: Dit is een bijzonder leuke feature want als je een winnende combinatie draait met een van de superhelden (knotsgekke vogels) dan transformeren de helden naar een wild symbool waarmee je kans maakt op nog meer winnende combinaties.

De free spins bonusronde van Wild Worlds

Met drie of meer scatters gaat de bonusronde van start en ontvang je 8 free spins. Voordat de bonus zich afspeelt draai je aan een rad om te bepalen welk thema je speelt.

Er zijn drie verschillende thema’s waarin je kunt belanden, dat zijn;

  • Dark Forest: Spreading Wilds
  • Ice Worlds: Heavy Wilds worden toegevoegd
  • Fire Lands: Twee tot vier willekeurige wilds

Het draait tijdens de free spins om de strijd die de helden met de monsters aangaan. Zodra je een monster verslaat worden de wilds van het specifieke thema toegevoegd. Je kunt maximaal drie bonusrondes spelen totdat je de eindbaas verslaat.

Wat vinden wij van de Wild Worlds gokkast?

Na het spelen van dit slot kunnen wij concluderen dat dit een ontzettend leuk spel is om te spelen vol met potentie om te winnen. Zelfs in de basis is deze gokkast goed en de extra features bieden net dat beetje extra kans.

De free spins bonus is erg leuk bedacht alleen vrij moeilijk te bereiken. Lukt het je om de free spins bonus te behalen dan kan de winst flink oplopen. Misschien is dit thema niet voor jou en dan kun je beter The Invisible Man, een NetEnt gokkast gebaseerd op de blockbuster film proberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip