Frost Queen Jackpots
4.0/5

Frost Queen Jackpots


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Frost Queen Jackpots

Yggdrasil heeft meerdere jackpot gokkasten uitgebracht en Frost Queen Jackpots kan aan het rijtje toegevoegd worden. Dit spel is al sinds december 2020 te spelen bij verschillende online goksites zoals Bet365. Het ijskoude thema van Frost Queen Jackpots lijkt verdacht veel op de animatiefilm Frozen maar dat kan natuurlijk ook toeval zijn. Een andere film waar wij aan moeten denken is The Huntsman: Winter’s War.

Behalve de kans op het winnen van vijf verschillende jackpots heeft Yggdrasil Gaming een paar leuke extra features toegevoegd. Zo is er een Pick&Click spel waarmee je vermenigvuldigers, een willekeurige sleutel of gratis spins kunt winnen. Er is ook nog een Magic Mirror bonusspel waarmee je het gratis spins bonusronde kunt bereiken.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96%. De variantie is laag waardoor je regelmatig kleine prijzen wint. De maximale uitbetaling met een enkele draai is 1.265x de inzet (jackpot prijzen uitgezonderd).

Werking van de Frost Queen Jackpots Gokkast

Frost Queen Jackpots heeft een bevroren speelveld met vijf rollen, drie rijen en 20 vaste lijnen. Bovenaan zie je de verschillende jackpot standen en aan de onderkant zie je de bijbehorende sleutels die je op kunt sparen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €40 per spin.

De symbolen met een lage waarde bestaan uit speelkaarten waarmee je al 6x tot 10x de inzet wint als je vijf van dezelfde soort weet te landen. Premiums bestaan uit een kroon, ring, een ontdekkingsreiziger en de Frost Queen zelf. Hiermee pak je een waanzinnige uitbetaling vanaf 37,5x de inzet tot maar liefst 200x de inzet.

Er zijn geen wild symbolen om winstcombinaties aan te vullen maar Yggdrasil heeft wel een paar extra features toegevoegd die we hieronder omschrijven.

Pick & Click Schatkisten

Zodra je twee scatters op de rollen draait gaat het Pick & Click Chests bonusspel van start. Je krijgt nu een keuze uit vijf verschillende schatkisten waarmee je een van de onderstaande features kunt verdienen;

 • Geldprijzen tot maximaal 4x de inzet.
 • Toegang tot de gratis spins bonusronde.
 • Toegang tot de Pick & Click Treasure Chests bonus
 • Een willekeurige sleutel voor één van de jackpots.

Magic Mirror Feature

Het symbool van een spiegel telt als scatter en als je er hier drie van weet te landen kun je een van de volgende features activeren;

Treasure Chests Bonus

het speelveld van Frost Queen Jackpots wordt nu gewijzigd en je kunt een van drie schatkisten selecteren. Je kunt hiermee een cash prijs winnen vanaf 5x tot 100x de inzet of je wint willekeurige sleutels die te gebruiken zijn tijdens de jackpot free spins bonus. Zodra een lawine uit een schatkist komt is dit bonusspel voorbij.

Jackpot Free Spins

Dit is de bonusronde dat je wilt spelen want hiermee kun je één van de jackpots winnen. Je ontvangt nu 10 gratis spins gekoppeld aan een x3 vermenigvuldiger. Het is hier de bedoeling om edelstenen van dezelfde kleur op te sparen. Zodra je er vijf hebt opgespaard win je de desbetreffende jackpot.

Je kunt dit bonusspel trouwens ook bereiken door vijf dezelfde gekleurde sleutels op te sparen. Als je voldoende edelstenen weet op te sparen win je een van de volgende jackpots;

 • Blauwe jackpot: heeft een minimale jackpot stand van €40.
 • Groene jackpot: betaalt minstens €200 uit.
 • Paarse jackpot: begint vanaf €600.
 • Rode jackpot: levert minstens €1.500 op.
 • Oranje jackpot: heeft een minimale waarde van €15.000.

De jackpots zijn progressief waardoor de jackpot stand toeneemt zodra een speler een inzet plaatst op een van de verschillende jackpot slots van Yggdrasil.

Wat vinden wij van de Frost Queen Jackpots slot?

Hoewel de kans op het winnen van een grote jackpot prijs klein is zorgt het spelen van zo een videoslot altijd voor spannende momenten. Het free spins jackpot spel is op twee manieren te bereiken en dankzij een x3 vermenigvuldiger pak je ook zonder jackpot meestal wel een mooie uitbetaling. Op grafisch vlak valt er op Frost Queen Jackpots niets aan te merken.

Yggdrasil heeft ervoor gezorgd dat de features tijdens basisspel meer toevoegen dan bijvoorbeeld Jackpot Raiders. Je kunt het demospel hier spelen of een account aanmaken bij Bet365 waar je behalve dit spel ook alle andere slots van Yggdrasil voor geld kunt spelen.

Speel je liever een gokkast met een hogere jackpot stand? Wij kunnen je Paws of Fury van Blueprint Gaming aanbevelen.

Pluspunten
 • Een pick & click bonusspel
 • Twee manieren om de jackpot free spins bonus te bereiken
 • Een x3 vermenigvuldiger tijdens free spins
 • Vijf progressief oplopende jackpots
Minpunten
 • De maximale uitbetaling van het basisspel had iets hoger gemogen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip