Paws of Fury
4.0/5

Paws of Fury


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Paws of Fury

Paws of Fury is een gokkast dat veel overeenkomsten met de grappige Kung Fu Panda film heeft. Dit Blueprint Gaming slot is in 2017 uitgebracht en is nu gekoppeld aan het Jackpot King netwerk waarvan de top jackpot op moment van schrijven een stand van €3.654.601 heeft bereikt. Behalve jackpots heeft dit spel ook tal van andere features te bieden. Grafisch is dit spel bijzonder goed uitgevoerd en zijn er ook 3D spelelementen toegevoegd.

Dit spel heeft ontzettend veel features. Er zijn vijf mini bonusrondes die op elk willekeurig moment kunnen vallen. Er is een gratis spins bonusspel waarbij de uitkomst van het bonuswiel bepaalt welke feature je krijgt toegekend. Op elk willekeurig moment kan ook het jackpot king spel van start gaan waarbij je een draai aan een rad krijgt.

Het theoretische uitbetalingspercentage van Paws of Fury is 95,16% en dat is niet verkeerd voor een jackpot slot. De variantie is medium en de maximale uitbetaling is €250.000 (jackpot prijzen uitgezonderd).

Werking van de Paws of Fury Gokkast

Het speelveld van Paws of Fury bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 20 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €500 per draai. De symbolen hebben een Aziatische teint en zoals gebruikelijk leveren de speelkaarten het minste op. Vijf van dezelfde soort is goed voor een bedrag van 50 tot 100 credits. Premium symbolen bestaan uit een schaaltje Dim Sum, een tempel en het Paws of Fury logo. Vijf premiums zijn 200 tot maximaal 500 credits waard.

Een poot van de panda telt als wild en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter. Tevens leveren vijf wilds evenals het logo een maximale uitbetaling op.

Panda Modificaties

Tijdens het spelen zit de Panda die geconcentreerd te mediteren. Op willekeurige momenten zweeft hij opwaarts om een van vijf verschillende bonus features uit te delen. Het gaat om de volgende vijf mini features;

 • Golden Super Spins: de panda voegt mysterie symbolen aan de rollen toe die vervolgens in hetzelfde reguliere symbool veranderen.
 • Eye of the Panda: na een winnende draaibeurt worden de symbolen van de winstcombinatie vastgehouden en krijg je een re-spin. Dit gaat net zo lang door totdat je de winnende combinatie niet verder kunt aanvullen.
 • Pandamonium Wilds: de panda geeft de rollen een karate trap waamee er wilds worden toegevoegd. Het kan ook voorkomen dat je een re-spin krijgt waarbij de wilds worden vastgehouden.
 • Panda Mind Trick: er worden extra scatters toegevoegd zodat je meer kans maakt op het bereiken van het bonusspel.
 • Belly smash: minstens één rol wordt voorzien van gestapelde wild symbolen.

Zoals je kunt zien heeft het basisspel voldoende extra features om het spannend te houden.

Panda Bonus

Zodra je drie panda symbolen weet te landen dan gaat het bonusspel van start. Eerst geeft de panda een slinger aan het rad en de uitkomst bepaalt welke bonus feature je wint. Het gaat om de volgende vijf bonus features;

 • Win Sum Dough: het is de bedoeling om houten tonnen te aan te klikken en drie dezelfde vermenigvuldigers te selecteren. Maak kans op het vinden van de gouden Panda waarmee je kans maakt op de Big Money Bonus.
 • Journey of the Panda: via het selecteren van lantaarns kun je jouw pad bepalen. Per zet kun je 1 tot 5 stappen belopen waarmee de totale inzet vermenigvuldiger oploopt. maar je kunt ook vroegtijdig stoppen om de huidige prijs te innen.
 • Rise of the Panda Free Spins: dit spel begint onderaan de rollen en het is de bedoeling dat je nu Yin Yang symbolen opspaart. Des te meer symbolen des te meer spins je wint.
 • Panda Warrior Free Spins: het speelveld verplaatst zich nu naar een speelveld van 5×4 met 40 vaste lijnen. Hiermee spaar je wilds op. Je krijgt vervolgens een vast aantal gratis spins waarbij de wilds op de rollen worden geplaatst. Na elke spin moet je een lantaarn selecteren waarmee je extra spins verdient of waarmee de feature wordt beëindigd.
 • The Panda Big Money Bonus: dit is een pick&click bonusspel waarbij je bloemen kunt selecteren. Elke orb dat je weet te pakken levert een geldprijs op totdat je collect ziet staan.

Progressieve Jackpots

Tot slot zijn er nog drie progressieve jackpots. Dit gaat om een bonusspel dat op elk willekeurig moment geactiveerd kan worden. Zodra je op elke rol een Jackpot King symbool ziet verschijnen dan krijg je een draai aan het jackpot rad. Hiermee kun je een willekeurige vermenigvuldiger of één van de drie jackpots winnen.

Wat is onze beoordeling van de Paws of Fury Gokkast?

Paws of Fury is een waanzinnig leuk spel om te spelen. Als je een liefhebber bent van gokkasten met veel features en een progressieve jackpot dan is dit er een om uit te proberen. Het mooie van dit spel is dat je tijdens het basisspel ook een mini bonusspel kunt activeren.

Met drie scatters kun je één van de vijf andere unieke bonusrondes spelen. De jackpot stand loopt op zodra spelers op een van de Jackpot King slots spelen. Je kunt dit spel hier onbeperkt gratis spelen. Voor geld spelen kan prima bij Bet365 Casino.

Andere slots die wij je onder de aandacht willen brengen zijn Temple of Wealth van Play ‘N Go en Bonanza Megapays van Big Time Gaming.

Pluspunten
 • Vijf mini features tijdens het basisspel
 • Vijf verschillende bonusrondes
 • Drie progressieve jackpot prijzen
 • Hartstikke leuk thema
Minpunten
 • Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip