Jackpot Raiders
4.0/5

Jackpot Raiders


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Jackpot Raiders

Jackpot Raiders is een Yggdrasil Gaming slot met vijf verschillende jackpots met een avontuurlijk thema dat iets weg heeft van Indiana Jones. Het uitbetalingspercentage is met 96.3% redelijk en er zijn voldoende extra features inbegrepen.

Je gaat samen met Sam en Bear op jacht naar allerlei verborgen schatten van de Sunken City waarmee je spannende bonussen kunt ontgrendelen. Het spel heeft wat weg van Ozwin’s Jackpots dat ook beschikt over vijf jackpots.

Hoe werkt Jackpot Raiders in de basis?

Jackpot Raiders bestaat uit vijf rollen met drie rijen en een vierde rij waarmee je schatkaarten op kunt sparen. Er zijn 20 vaste lijnen en inzetten kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal 40 euro per spin. De premium symbolen zijn die van Sir Bear Buckingham dat goed is voor 2000x de totale inzet als je er vijf van hebt en Sam Campbell waarmee je 4.000x de inzet kunt winnen.

De rugzak en jagershoed tellen als medium symbolen waarmee je vanaf 750x tot 1.000x de totale inzet kunt winnen. De symbolen met de laagste waarde zijn die van de speelkaarten, die goed zijn voor 130 tot 200x de inzet. Verder heeft Jackpot Raiders leuke extra featiures en je maakt ook kans op het winnen van een van de jackpots.

Hoe kun je één van de Jackpots winnen?

Laten we direct beginnen met de belangrijkste vraag! Hoe win je een van de jackpots? Om een jackpot te winnen dien je edelstenen van dezelfde kleur op te sparen maar dat kan alleen tijdens de jackpot free spins bonus.

Jackpot free spins kun je op drie verschillende manieren verdienen;

  • Met drie scatters activeer je het kompas en verdien je 10 free spins
  • Spaar vijf identieke schatkaarten op en ontvangt 10 free spins + 1 edelsteen
  • Via het Pick en Click spel kun je met een beetje geluk het kompas aanklikken voor 10 spins

Mocht het je niet lukken om de jackpot te winnen dan wordt in elk geval alle lijnwinst met een 3x vermenigvuldigd dankzij de vermenigvuldiger.

Treasure Hunt Bonus Spel

Deze bonus kun je op twee verschillende manieren bereiken;

  • Als je drie scatters krijgt
  • Via het Pick en Click spel kan de uitkomst van het kompas bepalen of je de Treasure Hunt Bonus of Jackpot Free Spins krijgt

Zodra de Treasure Hunt van start gaat moet je een van de characters selecteren, Bear levert lagere prijzen met een hogere winkans op terwijl Sam hogere prijzen maar minder winkans oplevert.

Nu krijg je drie routes dat je kunt selecteren welke bestaan uit een veilige, een risicovolle en een extreem gevaarlijke route. Hoe gevaarlijker de route des te hoger de kans is op grote prijzen.

Ons advies is om eerst de veilige route te bewandelen en als je de bonusronde wederom behaalt kun je altijd meer risico nemen. Qua prijzen kun je tot 1800 munten, relics en Sunken City free spins verdienen.

Het Pick en Click spel

Zodra je twee maal een kompas met een enkele draai op de rollen weet te krijgen dan gaat het Pick en Click spel van start. Je kunt nu een van de vijf schatkisten aanklikken om prijs te vangen.

De prijzen bestaan uit een relic voor de Sunken City Free Spins, 50 tot 1800 munten of een willekeurige schatkaart voor de Jackpot Free Spins.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip