Dr Jekyll & Mr Hyde
3.0/5

Dr Jekyll & Mr Hyde


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dr Jekyll & Mr Hyde

Dr Jekyll & Mr Hyde is één van de nieuwe Betsoft 3D slots dat je kunt spelen bij een legaal online casino. Dit video slot is gebaseerd op de gelijknamige speelfilm uit 1941 van Victor Flemming die het boek a strange case of Dr Jekyll & Mr Hyde van Robert Louis stevenson uit 1881 verfilmde.

Tijdens het spelen van dit prachtige Betsoft video slot krijg je zowel met de zachtaardige Dr Jekyll te maken als met de kwaadaardige Mr Hyde. De rode en blauwe brouwsels hebben bij dit spel een speciale betekenis want dit kan twee verschillende bonusrondes opleveren.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,16%, net boven het gemiddelde en de variantie is laag.

Hoe werkt de Dr Jekyll & Mr Hyde Slot?

Het speelveld staat in de studie van Dr Jekyll en is opgedeeld in vijf rolen, drie rijen met 30 variabele lijnen. Wil je gelijk voor geld spelen? Dat kan vanaf 5 eurocent tot maximaal 150 euro per draai.

De premium symbolen bestaan uit Dr Jekyll & Mr Hyde waarmee je bij vijf van dezelfde soort een bedrag van 1200x de inzet kunt winnen. De overige symbolen leveren maximaal 200x de inzet op. Het logo symbool van dit duo telt als wild en valt alleen op de 1e, 3e en 5e rol. Let wel op dat dit symbool alleen als wild voor de twee premium symbolen telt.

Twee bonus rondes

De eerste bonusronde betreft de ‘Frenzy Bonus‘ waarbij je de gedaante van Mr Hyde aanneemt en de smalle straten van London onveilig maakt. Tijdens de tweede bonusronde is het de bedoeling dat je uit verschillende brouwsels een tegengif weet samen te stellen.

Weet je voldoende vloeistof te verzamelen dan kun je ook nog de free spins bonus ontgrendelen. De free spins gaan net zo lang door totdat je 10 keer het symbool van een blauwe karaf hebt gedraaid.

Ondanks dat dit 3D slot niet is voorzien van een spannende introductie video hebben wij dit spel toch onder het kopje 3D video slots geplaatst. Om optimaal te genieten van dit spel kun je het beste rechtsboven een nieuw venster openen.

Wat vinden wij van deze 3D Gokkast?

Betsoft is lange tijd een van de top ontwikkelaars van 3D slots geweest maar is inmiddels achterhaald door gerenommeerde slots ontwikkelaars. De Dr. Jekyll & Mr. Hyde gokkast behoort in ieder geval tot één van de betere slots dat Betsoft heeft uitgebracht. Het basisspel is goed te doen en de extra bonus features zijn leuk bedacht.

Dit spel is door Betsoft omgezet naar HTML5 waarbij de visuele effecten van de Flash variant helaas verloren zijn gegaan. Geniet hier in ieder geval van de gratis demo! Als je een huiveringwekkend slot wilt spelen dan kunnen wij je The Wolf’s Bane van NetEnt aanbevelen.

Pluspunten
  • Het wild symbool kan tijdens het basisspel een mooi bedrag opleveren
  • Twee verschillende bonus rondes
  • Het thema is goed verwerkt
Minpunten
  • Zoals bij veel naar HTML5 omgezette gokkasten van Betsoft is dit spel op grafisch vlak minder
  • De maximale uitbetaling is aan de lage kant
© Copyright 2023 Gokkasten Stip