The Wolf’s Bane
4.0/5

The Wolf’s Bane


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » The Wolf’s Bane

NetEnt heeft net op tijd een Halloween klapper op de markt gebracht onder de noemer The Wolf’s Bane. Dit slot heeft een horror thema dat zich afspeelt in een Middeleeuws dorp waar de weerwolven niet weg te slaan zijn. Het ontwerp is prachtig en op de achtergrond zie je het griezelige dorp dat verlicht wordt door de volle maan.

NEtEnt heeft wel vaker slots met een horror thema uitgebracht, denk bijvoorbeeld aan Blood Suckers, Dracula en Halloween Jack, gokkasten die je op BesteGokkasten.com geheel gratis kunt spelen. Het theoretische uitbetalingspercentage van The Wolf’s Bane bedraagt 96.74% en de variantie zit tussen laag en medium in.

Wat heeft The Wolf’s Bane te bieden?

Er zijn vijf rollen, drie rijen en inzetten kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. Zoals gebruikelijk kun je dit spel via en Desktop, Tablet of mobiele telefoon spelen.

Het thema is onheilspellend en op visueel vlak valt er niets aan te merken want dit slot ziet er top uit! Qua symbolen betalen het wild symbool en de soldaat het meeste uit, heb je hiervan vijf dezelfde dan levert dat een uitbetaling van 50x de inzet op.

De drie overige personages zijn goed voor een uitbetaling van 20x tot 30x de inzet bij een winnende combinatie van vijf stuks. De kaartsymbolen A, K, Q, J zijn minder waard, hiermee pak je 8x tot 10x de inzet.

Free Spins met extra wild features

Als je drie tot vijf volle maan symbolen weet te landen dan gaat de free spins bonus van start en ontvang je 10 tot maximaal 30 gratis draaibeurten.

Voordat je de free spins kunt afdraaien krijg je een bonus feature toegekend, dat kan zijn;

  • Reguliere Wild: Vervangt net als in de basis alle andere symbolen behalve de scatter
  • Expanding Wild: Een rol wordt uitgeklapt zodat het een compleet Wild vormt
  • 2X Multiplier Wild: Je krijgt extra wilds met een 2x vermenigvuldiger
  • Spreading Wild: De wilds verspreiden zich drie vakken op dezelfde rij

Free spins kun je opnieuw triggeren tot maximaal 60 draaibeurten!

Pick & Click Bonusspel

De man met een kruisboog is een extra bonussymbool en als je hier drie van weet te landen op de rollen 1, 3 en 5 dan gaat het Pick & Click spel van start.

Je kunt nu symbolen aanklikken die een cash prijs opleveren van minimaal 5x tot maximaal 50x de inzet.

Wat is onze beoordeling van The Wolf’s Bane Video Slot?

Hoewel het mechanisme van dit spel al werd toegepast op de Wild Wild West videoslot is The Wolf’s Bane er toch een om te spelen. De lage tot medium variantie zorgt ervoor dat je eenvoudig de bonusrondes kunt behalen zonder dat het je al teveel kost. Ontdek het zelf door de gratis demo te spelen!

Waar kan je dit spel voor geld spelen?

Ben je uitgespeeld op de demo en wil je nu voor geld gokken? Dan kun je het beste een account aanmaken bij een online casino met een vergunning van de kansspelautoriteit zoals Bet365. Zo weet je zeker dat je veilig en betrouwbaar kunt genieten van de leukste gok spelletjes.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip