Double Cash Spinner
3.0/5

Double Cash Spinner


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Double Cash Spinner

Dat Inspired Gaming behalve videoslots ook klassieke speelautomaten ontwikkeld is te zien aan slots zoals Reel King Megaways. Double Cash Spinner is een classic slot zonder het megaways spelmechanisme dat vooral onder bezoekers van landgebonden casino’s in trek zal zijn. Er wordt gebruik gemaakt van een jaren tachtig disco thema maar dan in klassiek formaat. Dit spel is op 28 februari 2022 uitgebracht en is nu te spelen bij goksites zoals Bet365.

Van een oude gokkast zou je niet al teveel features verwachten maar Double Cash Spinner heeft een wild symbool en twee verschillende rad van fortuin bonusrondes. Er is een reguliere en een Double Cash Spinner Wheel. Het tweede rad van fortuin spel is alleen te bereiken door het eerste rad op te waarderen. Op zich een hele leuke bonusronde waarmee de maximale winstpotentie behaald kan worden.

Een hekelpunt is toch wel het bijzonder lage uitbetalingspercentage van 94,04%. Speel je liever een slot met een betere RTP dan is het de moeite waard om onze lijst met best uitbetalende gokkasten te bekijken. De variantie is vrij hoog en de maximale uitbetaling is 10.000x de inzet.

Werking van de Double Cash Spinner Gokkast

Double Cash Spinner heeft een speelveld van drie rollen, drie rijen met 9 vaste lijnen. Voor geld gokken kan al vanaf €0,10 tot maximaal €22,50 per draai. Wat opvalt is dat er geen fruitsymbolen worden gebruikt. Je moet het doen met een mengsel van BAR’s en Zevens.

double cash spinner slot

Wat uitbetalingen betreft leveren de BAR symbolen het minste op. Hiermee pak je een bedrag vanaf 1x tot maximaal 3x de inzet. Een combinatie van verschillende BAR’s is goed voor 0,5x de inzet.

De Zevens zijn wat meer waard. Drie ervan op een vaste lijn zorgt voor 5x tot 15x de inzet. Een mix van verschillende zevens levert 1,5x de inzet op.

Er is een wild symbool dat alle andere uitbetalende symbolen kan vervangen als dit tot een winstcombinatie leidt. Met drie wilds pak je 75x de inzet. Tot dusver zijn de uitbetalingen tijdens het basisspel vrij standaard, je moet het dus echt hebben van het bonusspel. Tijdens het testen van dit demospel lukte het ons om verschillende malen de bonusronde te bereiken en dan kan het hard gaan.

Cash Spinner Wheel

Als je drie bonus symbolen weet te landen dan gaat het Cash Spinner Wheel bonusspel van start. Het kan ook voorkomen dat je het bonusspel met een enkele draai twee maal activeert. Als dat gebeurt dan ga je direct door naar het Double Cash Spinner Wheel.

cash spinner wheel spel

Je krijgt nu één draai aan het rad en dat kan een geldprijs opleveren of het rad wordt opgewaardeerd waarmee je doorgaat naar het tweede rad. De uitkomst van het rad bepaalt welk bedrag je krijgt uitbetaald en verschillende segmenten kunnen een opwaardering opleveren.

Een nadeel van de bonusronde is dat je een uitbetaling gebaseerd op een inzet van één vaste lijn wordt uitbetaald. Speel je dus met de maximale inzet van €2,50 per lijn dan kan het eerste rad een bedrag van 1.250 x 2.5 dat uitkomt op €3.125 opleveren.

Als je het tweede bonus rad weet te bereiken dan worden de prijzen verdubbeld. Zodoende kun je hier nu maximaal 25.000 euro winnen. Je kunt het tweede rad niet meer opwaarderen maar de uitbetalingen zijn dus flink verhoogt.

Wat vinden wij van deze Gokkast?

Voor een klassieke online gokkast is dit een prima spel. Wat ons wel tegenstaat is de vrij lage RTP en dat het bonusspel gebaseerd wordt op het bedrag van een enkele lijn in plaats van negen vaste lijnen. Wat wel meevalt is het gemak waarmee je de bonusronde kunt bereiken.

Wij hebben tijdens het testen van Double Cash Spinner drie maal het bonusspel in een tijdsbestek van 20 minuten kunnen spelen. Wat beeld en geluid aangaat is dit spel goed uitgevoerd. Speel je liever een andere gokkast met een vergelijkbaar thema? Wij kunnen je Seven’s Fire van Gamomat en Twin 4 Timer van Stakelogic aanbevelen.

Pluspunten
  • Prima classic slot qua beeld en geluid
  • Mooie uitbetaling met wilds tijdens de basis
  • Rad van fortuin bonusronde dat opgewaardeerd kan worden
Minpunten
  • Het uitbetalingspercentage is te laag
  • De uitbetaling van de bonusronde is gebaseerd op een inzet met één lijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip