Reel King Megaways
4.0/5

Reel King Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Reel King Megaways

Reel King Megaways is een online slot geproduceerd door Inspired Gaming. Het thema is gebaseerd op de populaire Reel King gokkast waar Britten dol op zijn. Red Tiger heeft zonder al teveel succes een Reel King Mega gokkast op de markt gebracht maar de Megaways variant van Inspired Gaming is er zeker een om te spelen.

Reel King Megaways is een klassieke pub fruit slot met een mix van oude en nieuw toegevoegde features. Op visueel vlak krijg je dat klassieke gevoel dankzij traditionele fruitsymbolen en qua geluid lijkt het alsof je in een Britse pub aan het spelen bent.

Winnen kan via 117.648 megaways, het uitkeringspercentage is 96,23% en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Reel King Megaways Gokkast

Reel King Megaways heeft een traditionele Megaways opstelling van zes rollen met twee tot zeven symbolen per rol. Boven het speelveld is er nog een aparte rij met vier symbolen waarmee je winstcombinaties kunt aanvullen.

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per draai. Symbolen van winstcombinaties verdwijnen en maken plaats voor nieuwe symbolen zodat er cascades aan winnende combinaties kunnen ontstaan.

Het aantal manieren om te winnen begint met 324 tot maximaal 117.648 Megaways.

Er zijn vier premium symbolen, de drie kaartsymbolen Q, K en A die voorzien zijn van een kroon symbool en een juten zak met geld. Zes dezelfde premium symbolen zorgt voor een uitbetaling van 2x tot maximaal 50x de inzet (voor de geldzak).

Kersen, pruimen, meloenen en de kaartsymbolen J, 10 en 9 zijn minder waard. Draai er hier zes van voor 0,8x tot 1,75x de inzet. Op de top rol kan een jester (nar) voorkomen dat alle andere symbolen vervangt tijdens het basisspel en de free spins bonus.

Lit Reels Feature

Tijdens het basisspel kunnen er op willekeurige momenten rollen geel verlicht worden. Je hoort daarbij ook een ‘Ding’ geluid. Voor elke winnende cascade wordt één extra rol geel totdat je alle rollen met geel hebt gevuld en je doorgaat naar de Reel King feature.

Als het lukt om nog één of twee winst cascades te draaien dan ontgrendel je eerst de Super King Feature en vervolgens de Mega King Feature.

De Gratis spins Bonus

De gratis spins bonus bereik je dus door het gehele speelveld met geel verlichte rollen te vullen.

Voordat je aan de free spins bonus begint kun je een gokje wagen om te proberen een betere bonusronde te spelen.

Het aantal spins wordt bepaald door de feature dat je hebt weten te ontgrendelen, de features zijn als volgt;

  • Reel King: 8 tot 12 free spins met 1 tot 2 reel kings
  • Super King: 8 tot 20 free spins met 2 tot 3 reel kings
  • Mega King: 8 tot 25 free spins met 3 tot 6 reel kings

De Reel King feature tijdens de bonus bestaat uit het symbool van humpty-dumbty met een kroon op. Deze Reel Kings spelen per rol hun eigen mini-game waarbij je 1x tot 10x de inzet kunt winnen dankzij winstcombinaties van blauwe, gele of rode zevens.

Zodra er minder dan drie rollen met geel verlicht zijn en de Reel King draait geen winnende combinatie dan verdwijnt hij uit het spel.

Tijdens de free spins bonus is er ook nog een progressief oplopende multiplier actief dat elke keer met +1 oploopt als je een winstcombinatie draait.

Wat is onze  beoordeling van de Reel King Megaways Gokkast?

Het is Inspired Gaming prima gelukt om een leuke variant van de Reel King gokkast uit te brengen. De Reel King feature tijdens de free spins bonus is een mooie manier om extra prijzen te winnen en als je het een beetje verwarrend vindt kun je eerst het gratis demospel uitproberen.

Je kunt tijdens de bonusronde maximaal 10.000x de inzet winnen. Als je een liefhebber bent van klassieke Megaways gokkasten dan kunnen wij je ook Runner Runner Megaways aanbevelen,

© Copyright 2023 Gokkasten Stip