Sevens Fire
4.0/5

Sevens Fire


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Sevens Fire

Sevens Fire is een nieuwe speelautomaat van Gamomat dan vanaf 25 januari 2022 te spelen is bij legale online goksites. Dit spel is een kruising tussen een klassieke gokkast en een moderne videoslot met een vurig thema. De gokkasten van Gamomat zijn te spelen bij online goksites met een Nederlandse kansspelvergunning.

Dit spel heeft een extra hoofd feature en een aantal kleine features waarmee je sneller winst kunt pakken. Zo zijn er Fire Respins die extra winnende combinaties opleveren. Er is een wild symbool en er zijn twee gok features waarmee je gewonnen prijzen kunt verdubbelen of verhogen.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,13% goed en de variantie is medium. De maximale winst dat je met een enkele draai kunt winnen is 3.500x de inzet.

Werking van de Sevens Fire Gokkast

Zodra je de Sevens Fire gokkast opstart zul je zien dat er voornamelijk fruitsymbolen worden gebruikt. Het speelveld bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 10 vaste lijnen. Voor geld gokken kan vanaf €0,10 tot maximaal €6 per draai. Winnende combinaties ontstaan zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een vaste lijn weet te landen.

De symbolen van Sevens Fire zijn een combinatie van fruitstukken, BAR’s, klokken en zevens. De fruitstukken leveren het minste op. Met vijf kersen, citroenen of sinaasappels pak je 7,5x de inzet. Meloenen en druiven zijn 15x de inzet waard, klokken en een enkele BAR symbool zorgt voor 25x de inzet. Een Dubbele BAR is 50x de inzet waard terwijl vijf zevens 100x de inzet opleveren.

Een diamant telt als wild en kan alle andere symbolen vervangen (behalve bonus symbolen). Het wild symbool komt alleen voor op de rollen 2 tot en met 5.

Twee Gok Features

Als je regelmatig Gamomat slots speelt dan zijn de twee gok features bekend. Er is een kaartspel waarbij het bepalen van de kleur de winst kan verdubbelen maar let op je kunt hiermee ook de winst verspelen. Via het ladder spel kun je het gewonnen bedrag verhogen. De doelstelling is om de ladder zo hoog mogelijk te beklimmen. Als je hier verliest ontvang je meestal een lager bedrag en kun je doorspelen. Deze features zie je ook terug bij Books and Bounties en andere slots van Gamomat.

Fire Respins

De Fire Respins maken Sevens Fire spannend want hier kun je de volledige winstpotentie van 3.500x de inzet ontgrendelen. Dit bonusspel gaat van start als je vijf of meer symbolen van Fire Orbs weet te landen. Dit kun je eenvoudig volgend door de teller aan de bovenkant van dit spel.

Je ontvangt nu 3 respins en elke fire orb symbool zorgt ervoor dat de teller weer op 3 wordt gezet. Het is de bedoeling om elke vakje van het speelveld met een fire orb te vullen. Tijdens dit bonusspel zie je aan de bovenkant Mini, Minor, Major en Inferno staan. Op de vijfde rol is er een vermenigvuldiger. Aan het eind van de bonus wordt de waarde van alle fire orbs bij elkaar opgeteld.

Wat is onze beoordeling van de Sevens Fire Slot?

Sevens Fire is een prima gokkast om te spelen. Tijdens het basisspel maak je al kans op 100x de inzet en dankzij de medium variantie pak je met regelmaat lijnwinst. De Fire Respins feature is goed bedacht en hier wordt je trouwens ook op visueel vlak geprikkeld. Bovendien kun je echte vette prijzen winnen tijdens de bonusronde.

Dit is een klassieker met moderne spelelementen, iets wat ook bij de Jokerizer gokkast van Yggdrasil wordt toegepast. Dit spel voor geld spelen kan bij een legaal online casino maar probeer eerst maar eens het demospel.

Pluspunten
  • Win tot 100x de inzet met het basisspel
  • Verdubbel of verhoog de winst met twee gok features
  • Een respins bonus met kans op 3.500x de inzet
Minpunten
  • De maximale uitbetaling is niet slecht maar het kan beter
© Copyright 2023 Gokkasten Stip