Twin 4 Timer
3.0/5

Twin 4 Timer


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Twin 4 Timer

De Twin 4 Timer is een klassieke gokkast van Stakelogic dat is gebaseerd op de fysieke Twin Timer fruitkast van Barcrest. Dat Nederlanders dol zijn op oude fruitautomaten weet Stakelogic als geen ander. Dat blijkt ook uit het recente spelaanbod waar we zien dat dit bedrijf steeds meer online varianten van oude klassiekers op de markt uitbrengt.

Stakelogic heeft een aantal extra features toegevoegd. Wat opvalt is dat een extra dubbel symbool het Stakelogic logo bevat. Dankzij dubbele symbolen kan een fruitsymbool een extra prijs opleveren. Er is ook nog de Super Stake feature waarbij Multiplier Wild symbolen worden toegevoegd. Meer daarover kun je verderop in onze review ontdekken.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 95% en de variantie is laag tot medium. De maximale winst met een enkele draai bedraagt €165.600.

Werking van de Twin 4 Timer Gokkast

Het speelveld van Twin 4 Timer bestaat uit maximaal 7 rollen met 25 lijnen. Het aantal lijnen en rollen waarmee je speelt is afhankelijk van het aantal games dat je selecteert. Standaard speel je met 1 game van vier rollen en 10 vaste lijnen. Elke extra game dat je inschakelt levert een extra rol met 5 lijnen op. Inzetten kan vanaf €0,40 tot maximaal €250 per draai (zonder Super Stake feature). Winnende combinaties ontstaan zodra je minstens drie dezelfde symbolen weet te landen.

twin 4 timer fruitautomaat

Alle uitbetalingen van de Twin 4 Timer staan op de gokkast vermeld maar wij nemen de staffel hier nog even met je door. Drie sinaasappels, peren, pruimen en citroenen zorgen voor een uitbetaling van 2x de inzet. Frambozen, meloenen, zevens en kronen leveren een bedrag van 4x de inzet op. Fruitsymbolen met de laagste waarde kunnen ook van dubbele symbolen voorzien zijn. Dit kan een goudzakje of het Stakelogic logo opleveren. Drie goudzakken of logo’s zorgen voor een uitbetaling van 10x de inzet.

Door de verschillende inzetstaffels is dit spel goed geschikt voor spelers met een klein budget en high rollers die graag fors inzetten.

Het aantal rollen bepalen

Het aantal rollen waarmee je speelt is in te stellen via de ‘Select Games’ knop. Elke extra game kost je 50% van de inzet. Spelen met 4 rollen zorgt voor 10 vaste lijnen, 5 rollen voor 15 vaste lijnen, zes rollen voor 20 vaste lijnen en 7 rollen voor 25 vaste lijnen.

De minimale inzet om alle rollen te activeren is €1 en dat kan verhoogt worden tot maximaal €250. De hoogte van de inzet kan rechtsonder ingesteld worden.

Super Stake Feature

De Super Stake feature kan alleen geactiveerd worden als je met vier games tegelijk speelt. Dit kan voor een dubbele inzet vanaf €2 tot maximaal €500 per draai. Nu wordt er een Multiplier Wild van x2 tot x5 toegevoegd. Winnende combinaties die met dit wild gevormd worden worden achteraf met de wild multiplier vermenigvuldigt.

Ons advies is om de Super Stake feature aan te zetten. Staat jouw speelbudget dat niet toe dan is het beter om met een enkele game te spelen.

Wat is onze beoordeling van de Twin 4 Timer Gokkast?

Echt vernieuwend is de Twin 4 Timer Gokkast niet. Er zijn al verschillende Timer gokkast uitgebracht zoals Hold 4 Timer en de Up 6 Timer. Het verschil zit hem in het aantal rollen en de extra feature dat de Super Stake oplevert. Wat opvalt is dat deze speelautomaten niet gekoppeld zijn aan het jackpot netwerk.

Dit spel is gespitst op spelers die graag gokkasten van de jaren negentig spelen. Als je op zoek bent naar moderne slots met spelmechanismes zoals Infitnity Reels of Megaways dan kunnen wij je Odin Infinity Reels Megaways van ReelPlay aanbevelen.

Je kunt hier alvast genieten van het gratis demospel van Twin 4 Timer genieten. Voor geld spelen kan binnenkort bij een van de legale goksites in Nederland.

Pluspunten
  • Selecteer 4 tot maximaal 7 rollen
  • Wild Multipliers dankzij de Super Stake feature
  • Een nostalgisch gevoel
Minpunten
  • Hoewel de RTP beter is dan fysieke fruitkasten vinden wij het toch iets te laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip