Dark Joker
3.0/5

Dark Joker


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Dark Joker

Dark Joker is een klassieke gokkast ontwikkeld door Spearhead Studio’s onder het EveryMatix platform. Dit slot heeft een duister steampunk thema waarbij de Dark Joker als wild een belangrijke rol speelt. Op visueel vlak is dit spel goed uitgewerkt waardoor je niet echt het idee krijgt dat je op een classic slot aan het spelen bent.

Ondanks dat er slechts drie rollen en drie rijen zijn heeft Spearhead Studio’s twee features toegevoegd waarmee je tot 1.000x de inzet kunt winnen. Andere leuke classic slots met een joker thema zijn Lightning Joker en de Twin Joker.

Een voordeel is dat het speeltempo lekker hoog ligt waardoor je niet lang hoeft te wachten totdat de rollen zijn afgedraaid. Het theoretische uitkeringspercentage is 96,01% en de variantie is hoog. De maximale uitbetaling is 1.000x de inzet.

Hoe werkt de Dark Joker Gokkast?

Het speelveld van de Dark Joker is geplaatst op een soort Steampunk mechanisme dat reageert zodra je winnende combinaties draait. Dit spel heeft drie rollen, drie rijen met vijf vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per spin.

dark joker gokkast

De premium symbolen bestaan uit zevens, sterren en BAR-symbolen. Drie dezelfde premium symbolen leveren een uitbetaling van 15x tot 50x de inzet op.

Pruimen, druiven, citroenen, kersen en sinaasappels zijn minder waard, drie er hier drie van voor 2x tot 7x de inzet. Het Dark Joker symbool telt als wild en vervangt alle andere symbolen. Drie wilds levert de hoogste uitbetaling van 100x de inzet op.

Respins en de Win Multiplier Wheel

Alle symbolen komen stacked voor en als het lukt om twee rollen met dezelfde stacks te vullen dan draait de overige rol iets sneller en krijg je ook nog een respin. De twee stacks blijven plakken zodat je meer kans maakt om een winstcombinatie te vormen of het gehele speelveld met hetzelfde symbool te vullen.

Tot slot is er nog een Win Multiplier Wheel dat geactiveerd wordt zodra je het gehele speelveld met hetzelfde symbool weet te vullen. Je krijgt nu een rad met verschillende multipliers van x2 tot x10 te zien, een draai aan het rad bepaalt welke vermenigvuldiger je krijgt toegekend.

Wat is onze beoordeling van de Dark Joker Gokkast?

Als liefhebber van oude gokkasten kunnen wij de game play van Dark Joker waarderen. Vooral de snelheid waarmee de rollen tot stilstand komen en de extra features maken dit een leuke gokkast om te spelen.

Dit spel zal natuurlijk niet bij elke type speler in de smaak vallen, spelers die meer actie willen kunnen beter een Megaways gokkast proberen zoals Reel King Megaways van Inspired Gaming.

Qua het ontwerp van de symbolen en grafische spelelementen heeft Spearhead Studio’s puik werk geleverd.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Als je op zoek bent naar betrouwbare online casino’s dan is het goed om te weten dat je nu legaal kunt gokken in Nederland. Ons advies is dan ook om bij één van de legale kansspelaanbieders een account aan te maken zodat je geld kunt storten met iDEAL.

Pluspunten
  • Kans op respins
  • Een Win Multiplier Wheel
  • Uniek steampunk joker thema
Minpunten
  • De maximale uitbetaling had hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip