Lightning Joker
4.0/5

Lightning Joker


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Lightning Joker

Lightning Joker is een online fruitautomaat ontwikkeld door Yggdrasil Gaming dat op het eerste oog niet hel bijzonder lijkt. Niets is minder waar want dit classic slot is voorzien van extra features waarmee je een maximale uitbetaling van 10.011x de inzet kunt winnen.

De vormgeving van Lightning Joker is simpel maar elegant en behalve de jokers spelen de features als rapid respins en multiplier strikes een belangrijke rol. Waarschijnlijk probeert Yggdrasil met Lightning Joker mee te liften op het succes van Play ‘N go zoals de Inferno Joker en Fire Joker en dankzij unieke features is dat aardig gelukt.

Wat de release datum betreft kun je dit spel vanaf 10  juni 2020 in online casino’s verwachten maar je kun hier op BesteGokkasten.com alvast lekker gratis genieten. Het theoretische uitkeringspercentage is 96,3% en de volatiliteit is lekker hoog.

Hoe werkt de Lightning Joker Fruitautomaat?

Het speelveld van Lightning Joker heeft een klassieke fruitkast opstelling van drie rollen, drie rijen met vijf actieve lijnen. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 50 euro per draai.

Het wild symbool is onmisbaar en vervangt alle andere symbolen als dit tot een winnende combinatie leidt. Een lijn met drie wilds zorgt voor een uitbetaling van 16x de inzet. De premium symbolen bestaan uit gouden sterren met een rode bliksemschicht, rode zevens en gouden klokken waarmee je bij drie van dezelfde soort een bedrag van 3x tot 5x de inzet wint.

Een lagere uitbetaling valt te verdienen met de fruitsymbolen kersen, citroenen, druiven en meloenen. Zodra je drie van dezelfde soort weet te landen pak je 0,8x tot 1,4x de inzet. Tot dusver lijkt dit  dus op een reguliere fruitautomaat maar dankzij extra features kun je dik winnen.

Drie lucratieve features

Yggdrasil heeft drie lucratieve features toegevoegd die jouw helpen om dik te winnen.

De features zijn als volgt;

  • Rapid Respin: Zodra je twee rollen met dezelfde symbolen weet te vullen of met wilds dan wordt de Rapid Respin feature in werking gesteld. Je krijgt nu een respin op een enkele rol waardoor je meer kans maakt om een winnende combinatie te landen.
  • Multiplier Strike: Als het lukt om alle rollen met hetzelfde symbool (of wilds) te vullen met of zonder de Rapid respin feature dan wordt de Multiplier Strike geactiveerd. Nu zul je bliksemschichten over het speelveld zien neerdalen die een multiplier vanaf 2x tot maximaal 10x kunnen opleveren.
  • Mystery Win: De mystery win is de enigste feature waarbij de joker een rol speelt. Met een beetje geluk win je nu een gigantisch geldbedrag want met twee jokers win je een uitbetaling van 2x tot 10.00x de inzet, drie jokers scattered levert een bedrag op vanaf 100x tot 10.00x de inzet en drie jokers op een lijn is goed voor een bedrag van 1.00-x tot 10.000x de inzet.

Wat vinden wij van de Lightning Strike Gokkast?

Wij zijn zelf liefhebbers van de klassieke fruitkasten en vooral als er dan de mogelijkheid zich voordoet om 10.000x de inzet te winnen. Wat vooral opvalt is de  frequentie waarmee de features vallen en wij kunnen je verklappen dat dit regelmatig gebeurt.

Je moet natuurlijk een voorstander zijn van gokkasten met een klassieke opstelling maar met een winstpotentie van 500.000 euro bij een inzet van 50 euro maakt dit een fruitkast dat het spelen waard is.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Als je direct voor geld wilt gokken zul je even tot 10 juni moeten wachten. Je kunt vanaf nu dit spel bij online goksites met een Nederlandse kansspelvergunning spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip